Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblad monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblad monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblad monteren

Keukenblad monteren

Ik wil graag me keukenblad vervangen maar ben daar niet handig ik wil een goedkoop keukenblad van hout ik wil graag weten hoeveel dat kost

Keukenblad met spoelbak en inductie monteren

Ik wil graag een nieuw keukenblad geplaatst en op maat gezaagd hebben met daarin 1 spoelbak en 1 inductieplaat gemonteerd. Keukenblad is 1 recht stuk van 2.40 meter lang en 60 cm diep.

Keuken aanpassen

De bestaande keuken in ons nieuwe huis willen wij een beetje ´pimpen´ door de volgende onderdelen: - Nieuw keukenblad monteren (met nieuwe spoelbak) - Keukentegeltjes vervangen voor andere tegels - Indien mogelijk; oven/gas-combinatie plaatsen op plaats inbouwoven - Greepjes vervangen De materialen zijn in overleg met u.

Keuken deels vernieuwen en vergroten

Keukenapparatuur in bestaande kasten monteren, nieuw keukenblad plaatsen en nieuwe deurtjes plaatsen. Een recht muurtje van circa 270 cm breed een meter naar achteren plaatsen, en 1 meter eraan plaatsen in een hoek van 90 graden (kan met gipsplaten als het opnieuw opgebouwd moet worden). Op de nieuwe muur een aansluiting voor de vaatwasser maken: elektra, water en afvoer. De deur blijft waar hij is. Het plafond bijwerken waar de muur is verwijderd, eventueel opnieuw hele plafond witten. Stukje (circa 100 cm) van andere rechte muur in de open keuken er afhalen (Beiden geen draagmuur).

Dekton keukenblad leveren en monteren

200 x 62 x 2 domoos dekton werkblad met een dubbele spoelbak onderbouw uitsparing. 2 kraangaten. 200 x 124 x 2 domoos dekton werkblad met grote kookplaat uitsparing. (90 CM) eiland

Grotere kookplaat in composiet blad monteren

Ik heb momenteel een composiet keukenblad met een inductieplaat. Ik wil een grotere inductieplaat aanschaffen. Uiteraard moet dan het gat groter worden. Dikte van het blad is: 20. De inductieplaat is van buiten nu 51 bij 68 cm. Het gat moet 78 bij 50 cm worden.

Vrijhangend RVS keukenblad monteren

Wij willen een vrij hangend RVS keukenblad laten plaatsen in de keuken Monterey. Het aanrecht is 65 x 1590 cm groot. De zijde langs de muur moet worden afgekit. We laten de vakman graag zorgen voor de benodigde ophangmaterialen en kit, het blad hebben wij al gekocht. We ontvangen graag uw offerte.

Nieuw aanrechtblad laten monteren

Plaatsen van een granieten keukenblad bestaande uit 3 delen zonder sparing en 1 hoekdeel met een sparing van een wasbak op minimaal 11 cm vanaf de voorzijde. Er is 1 deel van 179.90 cm lang, een deel van 251 cm en een deel van 90.5 cm. (Tegel)wasbak wordt door de leverancier op het hoekdeel voor/tijdens het plaatsen gemonteerd. De werkzaamheden dienen over 4/5 weken uitgevoerd te worden.

Nieuw aanrecht plaatsen

Hello, I left a little burn on the my kitchen counter and I would like to know if you provide the service to replace the coating and how much it would be. It is a simple ikea like coating, I saw a similar one on gamma's website (GAMMA werkblad AS 7919 TC donker antraciet 2650x600x28 mm). I believe the whole counter should be replaced. It is about 2 meters long, and there is a sink in the middle. Pictures are provided attached to this message. Een nieuw keukenblad monteren. 2 meter lang met een spoelbak en een kraan erin en erop.

Keukenblad van een hoekkeuken vervangen

Keukenblad van onze stacaravan vervangen en tevens een nieuw klein inbouw gaspit verwijderen en afsluiten. Het blad is in totaal (met de hoek) 2,5 meter lang. Voor de wasbak moet een gat gemaakt worden. Het is een MDF keukenblad en ik wil graag een soortgelijk iets laten plaatsen. Tevens een nieuwe kraan monteren en indien mogelijk de vlotter in het toilet vervangen, deze hebben we al besteld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.