Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblad kraan en wasbak installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblad kraan en wasbak installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblad kraan en wasbak installeren

Keukenblad, kraan en wasbak installeren

Ik wil een nieuw keukenblad, kraan en afwasbak kopen bij GAMMA en zoek iemand die het installeren. Het fornuis moet er ook in passen. Het blad is nog niet uitgekozen.

Aanrechtblad verhogen

In verband met het leggen van vloerverwarming en het waterpas maken van de vloer is de vloer in de keuken een stuk hoger geworden en het keukenblad hierdoor te laag. Dit willen we zeker 5 cm laten ophogen. De onderkastjes kunnen in zijn geheel worden verhoogd of alleen het blad. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en krijgen hierin graag advies. De achterwand van de keuken is betegeld. Afhankelijk van de kosten overwegen wij tevens een nieuwe wasbak en kraan zodat zo dat alles in een keer gedaan kan worden.

Keukenblad met spoelbak en kraan monteren

Ik zou graag een prijs willen weten van het plaatsen van een keukenblad (2.75 meter lang) met spoelbak (RVS bak) en kraan (aansluiting aanwezig).

Keukenblad vervangen

De klus betreft het aanbrengen van een nieuw aanrechtblad met kraan en een wasbak erin maken en gasfornuis. En rondom nieuwe tegels over de oude tegels lijmen. Uiteraard alles bij praxis gekocht. Het oude blad moet nog verwijderd. Wij brengen zelf alles naar de stort.

Kraan en keukenblok aansluiten

Ik heb achter ons huis een klein schuurtje waar een klein keukenblok (1 meter) met (koud water) kraan aangesloten moet worden. Materialen zijn beschikbaar. Er is een waterpunt/leiding. De kraan en afvoer moet hierop aangesloten worden, aansluiting gemaakt en gezaagd in aluminium-blad. Plus afkitten. Afwerken gedeelte boven het keukenblad met stucwerk en/of tegelwerk (in onderling overleg ter plekke te bezien wat beste uitvoerbaar is).

Aanrechtblad van betonciré maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en wij verwachten dat die tussen half en eind november zal worden opgeleverd. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de levering en plaatsing van een keukenblad in betonciré. Het betreft een eiland met uitsparingen voor een kraan, wasbak (eventueel mag de wasbak ook in betonciré afhankelijk van het prijsverschil), kookplaat en in 1 van de zijkanten/staanders (het blad mag doorlopen tot op de grond) een uitsparing voor een dubbel stopcontact. De maten zijn 110 diep x 292 breed (inclusief breedte van de staanders) x 93 hoog (inclusief dikte blad van 6 cm). De keuken zelf komt van Ikea en wordt nog aangeschaft. Het zou gaan om plaatsing begin december.

Verschillende klussen in de keuken

Ik wil graag een nieuwe spoelbak (49 cm breed), kraan en gaskookplaat (75 cm breed) in een nieuw kunststof keukenblad laten frezen, het verplaatsen van een afzuigkap inclusief elektra en er moet een gat geboord worden, 3 x keukenkastjes installeren en inbouw oven installeren en gas aansluiten. Wat zijn de kosten hiervoor en op welke termijn kan dit gebeuren?

Nieuw keukenblad van GAMMA plaatsen

Wij willen ons bestaande keukenblad vervangen door een nieuw keukenblad. Het gaat om een L-vorm keukenblad van globaal 250 bij 60 cm en het andere gedeelte 180 bij 60 cm. Kunt u het bestaande keukenblad (waarschijnlijk van hout) verwijderen en het nieuwe (via GAMMA t.z.t. bestelde keukenblad van hout) inmeten en/of plaatsen inclusief nieuwe wasbak (inbouw) en één standaard warm/koud kraan plus gaskookplaat? Wij schaffen deze materialen zelf aan. Wij krijgen eind augustus de sleutel van de nieuwe woning. Het liefst zouden wij eind september/begin oktober de werkzaamheden laten uitvoeren.

Nieuw aanrecht plaatsen

Hello, I left a little burn on the my kitchen counter and I would like to know if you provide the service to replace the coating and how much it would be. It is a simple ikea like coating, I saw a similar one on gamma's website (GAMMA werkblad AS 7919 TC donker antraciet 2650x600x28 mm). I believe the whole counter should be replaced. It is about 2 meters long, and there is a sink in the middle. Pictures are provided attached to this message. Een nieuw keukenblad monteren. 2 meter lang met een spoelbak en een kraan erin en erop.

Keukenblad vervangen

Nieuw keukenblad plaatsen. 1 recht stuk met uitsparing voor de wasbak, kraan en gasfornuis.

Partners

Partners van Casius