Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblad en keukenkraan plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblad en keukenkraan plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblad en keukenkraan plaatsen

Keukenblad plaatsen

Wij willen graag een keukenblad met spoelbak laten plaatsen van composiet, inclusief het aansluiten van de gaskookplaat en keukenkraan die we allemaal bij Gamma kopen. Graag wil ik dat iemand langskomt om het op te meten en dan advies kan geven betreft keukenblad en vervolgens ook komt plaatsen. Geen voorwerk.

Keukenblad en keukenkraan plaatsen

Ik wil een nieuw keukeblad plaatsen en een keukenkraan. Het huidige blad moet er af (afmeting is 2.40 meter x 0.90 meter breed). Het nieuwe blad (hout met fineer laag) moet worden voorzien van gaten voor de spoelbak en het fornuis. Het blad en de kraan schaf ik zelf aan, maar aanschaf van montage materialen zou ik graag via de vakman willen laten verlopen.

Installatiewerk in de keuken

Ik moet in mijn keuken een aantal zaken repareren danwel vervangen: de keukenkraan, 4 spots boven het keukenblad en de afzuigkap. Ik heb de materialen nog niet gekocht.

Keukenblad met keukenkraan monteren

Installeren van keukenblad 220cm met een kraan

Betegeld keukenblad herstellen

Achter de keukenkraan mag het houtwerk in een bestaande keuken hersteld worden. Er zijn eventueel reserve tegeltjes beschikbaar voor het keukenblad.

Keukenblad vervangen

Ik wil een keukenblad van 120 centimeter vervangen. Het blad is destijds niet mooi afgekit en zakt in bij de keukenkraan. In dit stuk zit ook de gootsteen. De keukenkraan en gootsteen moeten opnieuw gemonteerd worden en alles moet afgekit worden.

Bruynzeel keuken renoveren

Nieuwe afzuigkap plaatsen, keukenkraan passend maken en vervangen en keukenblad vervangen. Het keukenblok is een standaard Bruynzeel keukenblok met vier kasten onder het aanrecht. Materialen willen we zelf gaan kopen. Uitvoering over ongeveer 3 maanden. We zijn nu twee weken op vakantie dus wat lastig bereikbaar.

Vervangen RVS spoelbak

Wij zouden graag een prijs op willen vragen voor het vervangen van een opdek rvs spoelbak in een keukenblad. Het gaat dus om het verwijderen van 1 spoelbak en plaatsen van een nieuwe. Tevens zouden wij willen weten wat de kosten zijn om een keukenkraan te vervangen.

Keukenblad plaatsen

Wij hebben een standaard massief houten Ikea keukenblad gekocht waar een vlakinbouw keramieken spoelbak ingeplaatst moet worden. Ook moet er een gat gefreesd worden voor het gasfornuis en de keukenkraan en die moeten erin geplaatst worden. Vervolgens moet het gasfornuis en de spoelbak aangesloten worden. Vervolgens moet het keukenblad in de keuken geplaatst worden en moet de rand gekit worden.

Plaatsen keuken

Het plaatsen van een Kult Select keukenkasten: 1 hogekast, deur voor vaatwasser, spoelonderkast, onderkast met laden en onderkast. Totaal 300 cm. Zonder hangkasten. Plaatsen keukenblad, spoelbak en inbouwgasplaat en keukenkraan. Plaatsen en aansluiten inbouwvaatwasser. Leidingen worden vooraf al op de plek gebracht.