Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblad en inbouwapparatuur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblad en inbouwapparatuur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblad en inbouwapparatuur plaatsen

Keukenblad opmeten en plaatsen

We zijn bezig met de keuken te restylen. We willen een nieuw keukenblad (Gamma) en de inbouwapparatuur vervangen. We willen het vervangen van het keukenblad door een vakman laten doen. De afmetingen kan ik opsturen.

Keukenblad en inbouwapparatuur plaatsen

Wij willen graag de keuken renoveren door een nieuw op maat gemaakte werkblad (gelamineerd) te laten plaatsen, inclusief spoelbak en kraan. Hierbij dient ook nieuwe inbouwapparatuur geplaatst te worden. De vorm van de huidige keuken blijft, hierdoor hoeft er verder niks te worden verplaatst of verlegd. De afmeting betreft een L. vorm van 60 cm x 1.80 cm lang en 60 x 2.15 lang.

Keukenblad plaatsen en gasleiding naar beneden trekken

Ik heb een keukenblad die wil ik graag plaatsen in mijn keuken. Met inbouwapparatuur, gasstel en wasbak ook wil ik vragen of jullie de gaskraan naar beneden doen. Die zit nu boven het aanrechtblad.

Bruynzeel keukenblok leveren en plaatsen

Ik wil in mijn woning graag een eenvoudig keukenblok laten plaatsen. De maat is ongeveer 181 x 56 cm. Ik denk aan het merk Bruynzeel: drie onderkastjes, twee bovenkastjes en een keukenblad met spoelbak. Geen inbouwapparatuur. De vakman mag deze keuken ook leveren en monteren. Ook het leidingwerk moet dan worden aangesloten.

Ikea keuken plaatsen

Plaatsen nieuwe keuken: Kastjes: 12 kastjes, de afwasmachine en afzuigkap (die ingebouwd zit) zijn daarin meegenomen. Totaal 5 keer inbouwapparatuur. Loze ruimte: De keuken is in een u vorm en de 2 hoeken zijn loos. Het blad sluit wel aan. In de 2 hoeken moeten schoten komen, die geleverd worden door Ikea om de loze ruimte op te vullen. Keukenblad: Het keukenblad op maat maken kost bij de Ikea ongeveer 600 a 700 euro. Graag ontvangen wij ook een offerte als dit door de vakman gedaan wordt. 1 Gat voor wasbak en 1 gat voor fornuis en dan in een u vorm met aan 1 kant een vierkante buis omdat daar leidingen lopen. Wij hebben een tekening van Ikea als voorbeeld die wij na e-mail contract door kunnen sturen als voorbeeld.

Het weghalen van de oude keuken met ...

Het weghalen van de oude keuken met inbouwapparatuur, het verwijderen van een stenen muurtje met daarop een deel van het keukenblad dat behouden moet worden, het verwijderen van de bestaande tegelwand, het afvoeren van het vrijgekomen materiaal/puin/afval. Het gladmaken van de vrijgekomen wand ten behoeve van het gereed maken van de ruimte voor het plaatsen van de nieuwe keuken.

Betegelen van keukenwand (3-4 ...

Betegelen van keukenwand (3-4 m2) Plaatsen van Ikea-keuken (met inbouwapparatuur) Keukenblad wordt apart geleverd en geinstalleerd

Verplaatsen waterleiding, electriciteit. ...

Verplaatsen waterleiding, electriciteit. Plaatsen keuken onderdelen (2.70 x2.10m, 1 hoge kast (kolevries kast), 4 bovenkasten, 5 onderkasten en 1 carousselkast, keukenblad, spoelbak, kraan, verlichting, inbouwapparatuur (koel-vriescombinatie, vaatwater, (motorloze) afzuigkap tbv mechanische ventilatie, 5 pits gaskookplaat (allen Pelgrim), combi-magnetron (Siemens)

vervanging keukenblad met ...

vervanging keukenblad met inbouwapparatuur, aanrecht, afzuiging ed