Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblad herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblad herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblad herstellen

Corian keukenblad repareren

Ik wil mijn Corian keukenwerkblad restaureren. Wegpolijsten van alle krassen. Ook is een stuk van het blad afgebroken aan de rand van ca. 1 cm. dit wil ik indien mogelijk herstellen. Kleur is donker grijs.

Waterschade aan keuken herstellen

Voor mijn verzekering heb ik een offerte nodig van waterschade aan mijn keuken. Het gaat hier om achterplaat van minimaal 1 kastje, keukenblad is ligt beschadigd en de onder plint.

Keukenblad en kastdeurtjes herstellen

Na een lekkage in de keuken is er vocht in het keukenblad, de deurtjes en planken gekomen. Graag zou ik deze vernieuwd willen hebben maar ik heb voor de verzekering een prijsindicatie nodig.

Schade aan keukenblad herstellen

Brandschade op keukenblad door vlam.

Quadralite keukenblad herstellen

Wij hebben een Quadralite aanrechtblad waarin zich een doffe plek bevindt van ca. 20 x 20 cm en een scheur van ca. 45 cm in de breedte richting van het blad. Beiden zijn nauwelijks zichtbaar, maar voor ons hinderlijk. Wat zijn de herstelkosten voor: 1. Reparatie van de doffe plek 2. Reparatie van de scheur 3. Evt. Volledig polijsten van het blad (hoekblad totale lengte 310 cm met sparingen voor spoelbak en kookplaat).

Aanrechtblad repareren

Wij gaan per 1 augustus onze huurwoning verlaten. Wij willen voor die tijd graag het kunststof keukenblad laten herstellen. Er is een hete pan op gezet, waardoor de toplaag beschadigd is. Het gaat om een cirkelvormige schade van 20 cm doorsnede. Wij willen dit graag zelf laten herstellen, omdat de verhuurder ons hiervoor wellicht veel kosten in rekening gaat brengen.

Repareren keukenblad bij kraangat

Door eerdere lekkage is houtrot ontstaan aan het aanrechtblad. Hierdoor is het kraangat te groot geworden voor de nieuwe kraan. Graag laten we het keukenblad herstellen of krijgen we graag een passende alternatieve oplossing aangeboden.

Kunststof keukenblad herstellen

Graag zou ik een kunststof keukenblad laten repareren. Zie bijlage voor de foto's van de beschadiging. Is het mogelijk om deze beschadiging perfect te repareren qua kleur en materiaal? Hoeveel zou dit kosten? Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Schade aan keukenblad

Doordat er een hete pan op ons witte aanrechtblad met wit kunststof bovenlaag is gezet, is er schade ontstaan. Het gaat om een oppervlakkige verkleuring langs de omtrek van de pan (doorsnede ongeveer 20 cm) met twee barstjes. De toplaag is daar echt kapot. Ik wil dit blad laten herstellen of vervangen en ontvang graag een prijsopgave.

Kunststof aanrechtblad herstellen

1) Offerte voor herstellen van de schade aan onze kunststof keukenblad: Reparatie van twee brandblaren ontstaan door een hete pan, grote van 6 cm breed 4 cm lang. Herstel van een kleine schroeischade. Ongeveer 1 cm Herstellen van twee ronde schroeivlekken beide ongeveer 25 cm bij 25 cm Hertellen van enkele krassen op het aanrecht blad veroorzaakt door scherpe voorwerpen. Ong. 50 cm. 2) Offerte voor het vervangen van het gehele keukenblad: Zie ook foto van de keuken. L-vormige keukenblad maten 245 cm x 182cm (60 cm breed Keken blad L form Lengte een zijde 245 cm breedte 60 cm tussen in een gootsteen. Andere zijde lengte 182 cm breedte 60 cm tussenin gas fornuis Er zijn foto's beschikbaar.