Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblad van beton? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblad van beton. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblad van beton

Keukenblad van beton

Het gaat niet om het schilderen van een betonvloer. De optie voor een keukenblad stond niet vermeld, maar het maken van een keuze was verplicht. Wij willen ons keukenblad vervangen voor een betonnen blad. Vanwege de hoek die er in zit, zal het waarschijnlijk in 2 delen moeten. Beide delen zijn ongeveer 245 x 60 cm. In een van de delen komt een wasbak. Liefst ook van beton als dit kan. En in het andere deel moet een uitsparing komen voor de inductiekookplaat. Wij laten graag direct een nieuwe kraan, de kookplaat en de wasbak plaatsen. Het huidige keukenblad kunnen wij zelf verwijderen en afvoeren.

Aluminium keukenblad vervangen

Ik wil het aluminium werkblad van mijn keuken laten vervangen. Demontage van het oude werkblad. Inmeten van het nieuw werkblad en montage werkblad. Afmeting van het werkblad is 250 x 60 cm, voorzijde en rechterzijde afwerken. Geen maatwerkblad; standaard werkblad van spaanplaat (beton/steeneffect) met opbouw spoelbak van RVS met kortplug. Kraan wordt niet vervangen, wel moet er een uitsparing worden gemaakt in het werkblad.

Uitsparing in betonnen keukenblad vergroten

Voor onze keuken gaat het om de volgende werkzaamheden: - vervanging van de bestaande gas kookplaat van het merk atag (diepte 59cm, breedte 53 cm) die vervangen wordt door de Ikea eldslaga gaskookplaat: -> Breedte: 73. 0 cm, Diepte: 51. 0 cm) -> belangrijk: hiervoor moet de bestaande uitsparing worden vergroot in het keukenblad 6 cm beton afgewerkt met laagje natuursteen door een deskundig vakman die met betonnen werkbladen werkt en weet hoe je hier zorgvuldig uitsparingen in kunt maken (ook de combinatie met randje natuursteen). Er zal voor de kookplaat wrs een uitsparing gemaakt moeten worden van circa 10c m breedte. - en de vervanging van de atag oven (breedte 59,4 cm bij h 59 cm) door de mirakels NN hete lucht oven : 59.4 cm Hoogte: 58. 9 cm) NB: de Atag oven/ gaskook plaat is een oud combinatiemodel van ATAGVoor ons is het van belang dat het goed en veilig wordt aangesloten door een erkende vakspecialist in de gas aansluiting en vakspecialist uitsnijden van betonnen werkbladen. Er is geen stekker voor de nieuwe oven (Ikea inbouw model)

Keukenblad van een hoekkeuken vervangen

Keuken van 3 x 2. 5 meter. Hoekkeuken, Oude keukenblad verwijderen. Nieuwe inmeten en op maat maken en plaatsen. Kunststof beton look blad. Of het blad verven of behandelen met betonverf of stuc. Kan dit en wat kost dit? Wie kan dit doen? Het blad demonteren en behandelen met een primer en betonverf die geschikt is tegen krassen en water in de keuken. Het zijn 2 bladen in verband met een hoekkeuken. 1 blad van 3 meter en andere van 2.5 meter.

Keukenbladen leveren en monteren

Het leveren en plaatsen van een keukenblad: een blad van 2 of 3 laags MDF en een laagje beton bovenop. Met daarin een spoelbak en een gasfornuis. Afmeting 0,85 bij 2.0 meter en graag zouden we het blad ook aan 1 zijkant van het kookeiland plaatsen, die afmeting is 0,85 bij 0,95 meter. Wat kost het om het blad door u te laten leveren en monteren?

Keuken verplaatsen en renoveren

De keuken die nu beneden is, moet gesloopt worden. De bruikbare onderdelen op nieuwe plek boven aanleggen, dus ook met leidingen en zo. Verder hebben we 6 nieuwe frontjes nodig en een keukenblad van beton. Het werk is op een woonark.

L-vormige betonnen keukenblad maken

We zoeken een vakman die een keukenblad van beton kan maken. Huidig L-vormig keukenblad is: 2,81cm x 2,60cm. Middenstuk blad is 89,5cm x 89,5cm. Dus maken en plaatsen keukenblad. Graag eerst een indicatie. Uitvoering waarschijnlijk voorjaar 2013.