Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenapparatuur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenapparatuur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenapparatuur vervangen

Keukenapparatuur vervangen

Ik wil in mijn nieuwe woning een aantal dingen veranderen in de keuken. Ik zoek een keukenspecialist die mij hierbij kan helpen. De werkzaamheden zijn als volgt: - Nieuwe afzuigkap plaatsen - Vaatwasser vervangen - Inductiekookplaat plaatsen - Oven en magnetron vervangen - Kraan vervangen - Gootsteen vervangen

Keukenapparatuur vervangen

Vervangen gaskookplaat door inductiekookplaat, vervangen inbouw oven, wij leveren apparatuur zelf aan. Electricien moet beoordelen of er voldoende groepen zijn en of deze aangepast moeten worden

Keukenapparatuur leveren en vervangen

Ik wil mijn afzuigkap, het gasfornuis en de carrouselkast vervangen. Deze wil ik ook graag geleverd krijgen door jullie. Graag advies in welke apparatuur het beste voor mij is.

Gasfornuis en oven vervangen

In bestaande keuken, moet het gasfornuis en de oven vervangen worden. Dit betreft beide Boretti keukenapparatuur; 1. De MIO-660IX inbouwmaat 560mm x 585mm en 2. Gasfornuis MGGK-64 inbouwmaat 560mm x 490 mm.

Keukenapparatuur vervangen en installeren

Ik heb nieuwe keukenapparatuur gekocht en wil deze graag in laten bouwen. De vaatwasser, combimagnetron en de gaskookplaat moet worden vervangen. Tevens moet de bestaand kraan eraf, en moet er een Quooker geplaatst worden. Alle aansluitingen, water, elektra en gas zijn aanwezig.

Vervangen van keukenapparatuur

Onze keuken zit er al vanaf de bouw in het huis (ongeveer 18 jaar). Tussendoor heeft de vorige eigenaar de kastdeurtjes al eens laten vervangen. De apparatuur (gasfornuis, afzuigkap, oven) zijn echter aan vervanging toe. We twijfelen of we ook gelijk de magnetron en koelkast moeten vervangen. De afzuigkap heeft geen afvoer naar buiten en werkt nauwelijks. Bestaat er ook een mogelijkheid om de afzuigkap te vervangen en gelijk te voorzien van een afvoer naar buiten? Of bestaan er kappen zonder afvoer die toch goed werken? Wat zijn de mogelijkheden voor wat betreft het vervangen van de apparatuur? Ik hoor graag van u.

Keukenapparatuur leveren en vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing voor onderstaand apparatuur in de keuken: - Reparatie apothekerskast. - Levering en plaatsing nieuwe koel-vries-combinatie. - Levering en plaatsing nieuwe vaatwasser. - Levering en plaatsing gasstel.

Keukenapparatuur vervangen

Graag willen wij 3 apparaten en onze spoelbak (rond 43 cm) laten vervangen. We hebben een composieten blad. Het gaat om een Keller keuken, waarin een nieuwe koeler, vriezer (beiden circa 90 cm hoog x 60 x 60 cm) en inductiekookplaat (was keramisch) nodig zijn (circa 58 cm breed x 51 cm diep). Daarnaast moeten er ook deuren en lades weer netjes worden afhangen.

Vervangen van keukenapparatuur

Onze keuken krijgt nieuw apparatuur. Een 45CM inbouw vaatwasser, een opbouw spoelbak in plaats van de huidige onderbouw in houten blad, een 90 cm afzuigkap met eventueel afzuigingsgat naar buiten (1,5 meter vanaf buitenmuur), 85 cm opbouw 5 pits gaskookplaat. Apparatuur wordt door ons aangeleverd. Extra werkzaamheden, maar kan ook door anderen worden uitgevoerd: schuren en lakken van houten keukenblad, achterwand glad stucen (2 m2).

Installeren van keukenapparatuur

Ik wil graag de afzuigkap (zie bijgevoegd document) laten vervangen door een nieuwe afzuigkap. Deze hebben wij al in ons bezit, dit is een Bosch DWW067A50. Het gaat dus om het inbouwen ervan. Wat zijn de kosten hiervoor? Gezien onze vakantie verzoeken wij om een spoedige inbouw.