Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe keukenapparatuur laten installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe keukenapparatuur laten installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe keukenapparatuur laten installeren

Nieuwe keukenapparatuur laten installeren

I was delivered new cooker, oven and hood today, from BCC. They were supposed to install everything, but apparently every part needs some adaptation, like making hole in work board bigger to fit cooker. I also want to change doors in the kitchen, because they are a bit damaged. Let me know how much it will cost, and when you can come.

Keukenapparatuur laten installeren

Verwijderen en afvoeren van het gasfornuis en de magnetron. Vervolgens leveren en installeren van een inductiekookplaat en magnetron met ovenfunctie. Ik weet niet of er momenteel krachtstroom aanwezig is, dit zal dan ook aangelegd moeten worden.

Keukenapparatuur vervangen en installeren

Ik heb nieuwe keukenapparatuur gekocht en wil deze graag in laten bouwen. De vaatwasser, combimagnetron en de gaskookplaat moet worden vervangen. Tevens moet de bestaand kraan eraf, en moet er een Quooker geplaatst worden. Alle aansluitingen, water, elektra en gas zijn aanwezig.

Keukenapparatuur laten installeren

Ik wil graag in een bestaande keuken een Bora afzuigkap en een kookplaat laten installeren. Wat zijn de kosten hiervan?

Installeren van keukenapparatuur

Wij zijn voornemens 7 apparaten aan te schaffen voor ons nieuwbouwhuis dat in 2017 zal worden opgeleverd. Het gaat om de volgende apparaten: siemens-ki25rp60 Koelkast siemens-gi25np60 vriezer siemens lc98be542 afzuigkap siemens-ct636les1 inbouw-koffiemachine siemens cm836gps1 compacte inbouw bakoven met stoom siemens-sn68m058eu volledig-integreerbare-vaatwasser siemens-er926sb70n inbouw-gas-op-keramisch-glaskookplaat Als zij zorgen dat deze apparatuur na oplevering klaar staat in de keuken (op begane grond), kunnen jullie deze apparaten dan voor ons installeren? Ik hoor graag of dit mogelijk is en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Keukenapparatuur en afwerking

Ik ga een Ikea keuken aanschaffen in m'n nieuwe appartement. Alle kastjes zal ik zelf in elkaar zetten. Het gaat over een hoekkeuken van +/- 300 bij 180 cm. Ik wil graag de afwerking (kitten etc) en het op maat maken en plaatsen van het werkblad laten doen als mij dat niet lukt. Wat ik wil laten doen: de apparaten installeren: een kookplaat, een oven, een magnetron, een vaatwasser, een afzuigkap en een koel-vries combi. En ook de afwerking zoals kitten en de technische dingen wil ik laten. LET OP! De bijlagen is bedoeld om de aansluitingen te weergeven, de posities van kasten en apparatuur komen niet precies overeen.

Tulp keuken met keukenapparatuur plaatsen

We zoeken een vakman voor het monteren en installeren van onze bij Tulp aangeschafte keuken inclusief apparatuur. Betreft een lang deel van de keuken tegen de bestaande muur en een (eiland) keukenblok met kookkraan en boiler. Op bijgevoegde tekeningen zijn de maten van de keuken te vinden. Ook de twee bijlage met vooraanzichten geven een goed beeld van de keuken. De woning is leeg i.v.m. de verbouwing en dus goed toegankelijk. Alle leidingen zijn al voorbereid op basis van het definitieve leidingschema en liggen klaar voor aansluiting. Mail gerust wanneer er aanvullende vragen zijn. De inhoud van de klus en onze wensen staan duidelijk bij de gedetailleerde omschrijving uitgeschreven, graag reactie daarop mét richtprijs.

Installeren van keukenapparatuur

Mijn vaatwasser doet het niet meer en ik wil een nieuwe kopen en laten plaatsen op de bestaande plek.

Installeren van keukenapparatuur

Volledige integreerbare vaatwasser SX678X02TN graag inbouwen. Hoog model. Wat zijn de kosten hiervan? Incl oude vaatwasser afvoeren aub.

Installeren van keukenapparatuur

Ik wil graag de afzuigkap (zie bijgevoegd document) laten vervangen door een nieuwe afzuigkap. Deze hebben wij al in ons bezit, dit is een Bosch DWW067A50. Het gaat dus om het inbouwen ervan. Wat zijn de kosten hiervoor? Gezien onze vakantie verzoeken wij om een spoedige inbouw.