Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken wrappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken wrappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken wrappen

Keukenkastjes spuiten of wrappen

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben voor het laten spuiten of wrappen van een keuken van 4 meter. Op de foto ziet u aan het eind een stukje van de koelkast en daaronder zit nog een lade en er boven nog een klein kastje .

Keuken wrappen

Ik heb een huis gekocht en daarbij zit een keuken van 15 jaar oud. Deze wil ik graag opknappen door middel van wrappen. Graag zou ik willen weten hoeveel dit gaat kosten.

Keukenkastjes wrappen

Sinds 6 maanden wonen wij in ons nieuwe huis. Wij hebben alle muren laten witten en daarom valt nu op dat onze hoogglans witte keuken eigenlijk best een beetje geel is. Daarnaast is één keukenkastje wel wit gebleven, dus dat ziet er een beetje vreemd uit. Wij zijn nu benieuwd naar de mogelijkheden om onze (op zich prima in orde) keuken opnieuw wit te laten maken. Daarnaast klemmen een aantal kastjes ook een beetje, dus het opnieuw afhangen van 2 of 3 deuren zou er ook bij horen. De grepen die er nu op zitten zijn nog prima in orde, dus daar hoeft niets aan gewijzigd te worden. Wij zijn benieuwd naar de kosten die dit met zich mee zou brengen voor ofwel de hele keuken, ofwel het deel dat tegen de muur aan staat. In de bijlage treft u foto's aan van onze keuken. Wij ontvangen graag een kosteninschatting. Daarnaast zijn wij ook erg benieuwd naar de levensduur van de folie en naar risico's van eventuele verdere verkleuring. Kunt u ons daarover informeren?

Keuken laten wrappen

Ik heb een brand in de keuken gehad en wil weten wat de beste optie is voor een niet al te hoge budget. Wrappen? Nieuwe deurtjes en blad? Of showroom keuken plaatsen maar weer niet hoe ik het precies moet meten.

Keuken laten wrappen

Wij willen onze keuken laten wrappen. Het gaat om 12 fronten, 6 ladefronten, 1 zijkant en een lange sierstrip. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Keukenkastjes wrappen

Wij hebben een grijze hoekkeuken met een lange zijde waar de koelkast en combi magnetron in zit. Totaal. Het zijn 18 elementen (onder andere 10 deurtjes, 2 grote lades, 3 kleine lades, 3 vaste elementen boven kastjes of lades en lange zijde van het hoekgedeelte). De keuken willen wij naar een witte kleur/ half glans.

Keukenkastjes wrappen

Ik wil een keuken laten 'wrappen', in effen kleur folie. Graag prijsindicatie en garantie bepalingen. De oppervlakte is ongeveer 2.40 x 1.30 plus de hoge zij-kast (zie foto).

Keuken laten wrappen

Graag wil ik mijn keuken laten wrappen. Het aanrechtblad is 140 bij 60 cm en 215 bij 60 cm. De frontjes van de keukenkastjes zijn tweemaal 33 x 112 cm tweemaal 33 x 71 cm, driemaal 86 x 45 cm. De frontjes van de lades zijn driemaal 14 x 45 cm en éénmaal 28 x 45 cm. De kopse kanten van het keukenblok zijn éénmaal 88 x 60 cm en éénmaal 137 x 60 cm. De frontjes willen wij graag wit met een houtnerf hebben, het keukenblad en de platen aan de kopse kanten grijs/bruin met een houtnerf.

Wrappen van een keukenombouw

We hebben een keuken in de kleur bruin (ombouw) en vanille (deurtjes). We willen dit een meer frisse uitstraling geven. Nieuw aanrechtblad en wrappen van deurtjes en ombouw. de keuken is ongeveer 3 x 1.5 meter.

Keuken laten wrappen of spuiten

Wij willen onze keuken laten wrappen in een lichtgrijze tint. Het gaat om de keuken op de foto en dan om de kastje die grijs en wit zijn (ook de plint). Eén van de witte kastjes is een vaatwasser. De glazen en aluminium kastjes hoeven niet.