Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken laten wrappen of spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken laten wrappen of spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken laten wrappen of spuiten

Keuken laten wrappen/renoveren

Wij zouden graag onze keuken willen laten wrappen in het mat zwart als dit mogelijk is De keuken heeft 7 kastjes en 5 lades

Keuken wrappen

In de bijlage treft u een foto aan van de keuken die wij graag gewrapt willen hebben. Wij vinden de kleurstelling lava grijs erg mooi en zouden willen weten of jullie deze kleur in het assortiment hebben.

Keuken laten wrappen

Ik wil mijn keuken laten wrappen, de keuken bestaat uit 6 kastjes.

Keuken wrappen

Wij willen graag onze keuken laten wrappen , wat zijn de mogelijkheden en de kosten

Aanrecht wrappen

Willen aanrechtblad in keuken laten wrappen en willen graag weten wat we kwijt zouden zijn. Aanrechtblad is in u vorm met daarin verwerkt een gasfornuis en wasbak. Afmeting 4.30 / 60 cm

Keukenkastjes wrappen

Inbouw keuken laten wrappen. Voorkeur voor lichtbruin.

Keuken wrappen

Onze keukenkastjes zijn deels vergeeld. De apparatuur is echter nog prima dus we zouden graag de keuken willen laten wrappen. Wat hebben jullie nodig om hier een offerte voor te maken? En wanneer zijn jullie beschikbaar voor de uitvoer? Bijgevoegd alvast een foto van de keuken.

Keuken laten wrappen

Ik wil graag mijn keuken laten wrappen. Afmetingen zijn: 255x91x60 cm en een hangkast van 120x58x34 cm. De keuken heeft in totaal 6 deuren. Waarvan twee van de hangkast zijn, een koelkast en drie andere deuren. De keuken heeft een lade en een “blinde” lade boven een deur. Graag ook de lijst onderaan de keuken meenemen. Gewenste kleur is hoogglans (licht) betongrijs. Mits mogelijk ook de vensterbank wrappen maar dan in hoogglans wit. Wil het graag in juni of juli uit laten voeren.

Keukenkastjes wrappen

Ik wil graag mijn keuken kastjes laten wrappen. Het zijn in totaal 9 keukenkastjes van ongeveer 6 m2 aan oppervlakte. Er zitten geen lades in de kastjes. De gewenste kleur is zwart. Eventueel ook het kookeiland wrappen in dezelfde kleur (2m bij 1,20m).

Keuken laten wrappen

Ik zou graag de keuken kastjes willen laten wrappen in de kleur mat zwart, het blad zelf hoeft niet. Er zit nu geen wrap over de kastjes heen. Foto's van de keuken zijn bijgevoegd. Het betreft een open keuken op de begane grond.