Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken voorbereiden op een nieuwe keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken voorbereiden op een nieuwe keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken voorbereiden op een nieuwe keuken

Keuken voorbereiden en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een Ikea keuken. 1 L-vorm en 1 recht stuk. 17 kastjes, 3 werkbladen, 4 stuks apparatuur (magnetron, oven, gasfornuis en koelkast), gootsteen, kraan, stopcontacten en verlichting. Gas komt nu uit het plafond en loopt over de muur naar beneden voor het fornuis. Deze buis moet worden weggewerkt Watertoevoer voor de gootsteen is aanwezig. Wel willen we eventueel een stopcontact en een watertoevoer en -afvoer aanleggen ter voorbereiding van een vaatwasser. Een elektriciteitspunt voor de afzuigkap, de inbouwkoelkast, de oven en de magnetron moet worden aangelegd net als de elektriciteitspunten voor bij de hangkasten (3 stuks, waarvan 2 bij elkaar en 1 los. Dus eigenlijk 2 punten). Als deze voorbereiding is gedaan, dan dus de kasten plaatsen/ophangen, apparatuur plaatsen en alles aansluiten. De eerste offerte hiervoor is binnen en is E2524,- met 5 jaar installatie garantie. Toegevoegd alle tekeningen, maar er zijn een paar kleine wijzigingen die volgens mij niet of nauwelijks van invloed zijn op de offerte. Helaas kan ik op dit moment niet bij de allerlaatste tekening door een server storing.

Keuken aansluitingen voorbereiden voor plaatsing

In keuken van appartement moet het volgende gebeuren; - elektra voor inductiekookplaat en extra groep aanleggen - gasfornuis afkoppelen en gasleiding afdoppen - radiator afkoppelen en afdoppen Materialen in overleg.

Keuken voorbereiden op een nieuwe keuken

De ruimte van onze keuken meet 5 m². We hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt op afroep in week 22 geleverd. We zoeken een vakman voor het voorbereidende werk. De oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd. Dat gaat om een een keuken met een inbouwafzuigkap, gasfornuis, een koelkast, combi-magnetron en 2 x TL-verlichting. We willen 2 extra groepen laten aanleggen in de meterkast en aansluiten via de kruipruimte naar de keuken. Er moet een 3-fasen aansluiting komen voor de inductiekookplaat en 1 extra gewone groep voor de combi-magnetron, koelkast en overige aansluitingen. In de ABB groepenkast moeten aanpassingen worden gedaan. De aansluitingen voor gas, water en elektra moeten worden aangepast voor de nieuwe keuken. We willen ook een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. Verder willen we 10-15 m² wanden laten glad pleisteren en witten. We zoeken een vakman die al deze klussen voor ons kan uitvoeren en/of kan coördineren. We ontvangen graag uw offerte.

Keuken demonteren en nieuwe keuken monteren

Ik wil in week 45 of 46 mijn oude keuken laten demonteren, de ruimte laten voorbereiden en er daarna een nieuwe IKEA keuken in L-vorm laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Aansluitingen elektra- en leidingwerk voor nieuwe keuken voorbereiden

Wij krijgen op maandag 17 juli de sleutel van onze nieuwe woning in Heiloo. Er staat nu nog een keuken in die wij weg halen om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Wij zijn opzoek naar een bedrijf die elektra punten kan aanleggen en een wateraansluiting plus afvoer voor het eiland van onze keuken (zie installatietekening in de bijlage). Wij weten niet welke punten er nu aanwezig zijn. Op maandag 17 juli halen we de keuken van de wand en is er inzichtelijk welke aansluitpunten er al zitten. Wij zijn opzoek naar een bedrijf die: – De aansluitpunten elektra kan aanleggen + aanpassing meterkast; – Gaten kan maken in een betonvloer waar vloerverwarming ligt; – Aansluitingen van water kan maken.

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij vragen de volgende werkzaamheden: - Verwijderen en afvoeren bestaande keuken en apparatuur, met uitzondering van de afwasmachine, blijft behouden. - Verwijderen wandtegels, stuken en sausen, keukenverf RAL 9010, van de wand. Dit is ongeveer 10 m2. - Aansluitpunten verplaatsen op basis van aansluittekening, waarschijnlijk weinig tot geen werk. Onze nieuwe keuken wordt op 7 augustus geplaatst, dus de gevraagde werkzaamheden zullen ongeveer 2 weken hiervoor plaatsvinden.

Keuken slopen afvoeren en nieuwe keuken voorbereiden

We zoeken iemand voor het demonteren en afvoeren van oude keuken en voorbereiden van gas/water/elektra leidingen volgens installatie schema van keuken installateur. Het betreft een hoekkeuken van 3.10 bij 2.10 cm. Het gas moet circa 2 meter verlegd worden. Ook elektra moet verlegd worden.

Keukenruimte voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt hier over enkele dagen volledig ingemeten. We willen de ruimte laten voorbereiden voor de komst van de nieuwe keuken rond eind juli. Het gaat om het verwijderen van de keuken en tegels, afdoppen en afvoeren van een radiator en glad stuken van een muurtje van 280 x 180 cm. Het betreft een L-vormige keuken. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hiervoor begin juni of begin juli tijd hebben.

Nieuwe keuken voorbereiden

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen. Daarvoor dienen een aantal aanpassingen te worden gedaan: de water- en gasleidingen verplaatst te worden (enkel meters, het verplaatsen van een deur naar een andere wand (houtskelet! ), het verplaatsen van een radiator, het afwerken (stuken) van een muur (waar de huidig keuken wordt weggehaald). Tevens dient er 2 m2 antieke vloertegels (estrikken) gelegd te worden in cement (waarde huidige keuken nu staat). Tevens het inkorten van een muurtje (eveneens houtskelet) waarbij er ook een schakelaar (licht) verplaatst moet worden. Het lijkt mij dat er iemand moet langs komen om precies te bekijken wat een en ander betekent en dan een offerte kan opstellen.

Keukenruimte voorbereiden voor plaatsing nieuwe keuken

In week 2 van 2017 wordt onze nieuwe keuken geleverd. Op 5 januari wordt er een nieuwe vloer gelegd. Wij willen graag op/vanaf 2 januari het voorbereidende installatiewerk laten verzorgen. Het gaat om het verplaatsen van de gas- en waterleiding en afvoer naar een andere wand, het verplaatsen van een radiator, en plaatsen van een stopcontact voor de afzuigkap. We willen ook wat tegels laten verwijderen en de nodige afwerking laten verzorgen, zoals stucwerk, nadat de leidingen zijn verplaatst. We kunnen een tekening toe mailen maar een bezoek is ook prima.

Partners

Partners van Casius