Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken vervangen door tweedehands keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken vervangen door tweedehands keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken vervangen door tweedehands keuken

Keuken demonteren en monteren

Ik heb waterschade gehad in mijn keuken, al het laminaat moet daarom worden vervangen. Hiervoor moet de keuken worden gedemonteerd omdat het laminaat onder de keuken doorgaat, kan mijn keuken worden gedemonteerd en vervolgens weer worden gemonteerd nadat er nieuw laminaat is geplaatst. De keuken is 3 meter lang. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Vervangen keukenkraan

De huidige kraan lekt. De keuken is van 2002. De kraan zit met koper achter wasbak (zie bijlage). Graag overleg over levering kraan. We hadden één gekocht (5651261 KEUKENK BELAYA 1HND SS) bij de Praxis, dus een dergelijke kraan is de wens maar of deze praktisch kan weet ik niet dus gaat deze terug.

Klussen in de Keuken

Gaskookplaat installeren incl. Gas leiding doortrekken en indien mogelijk keuken frontjes vervangen

Keuken renoveren

Ik wil graag mijn keukenblad vervangen( naar dekton), nieuwe spatwand(dekton), keukenkasten herstellen / schilderen (4 elementen), kraanwerk vervangen (misschien een quooker)

Keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen

Ik zou graag een nieuw werkblad willen in mijn keuken met spoelbak en inductiekookplaat. Het oude aanrechtblad moet er eventueel nog uitgehaald worden, of de nieuwe kan eroverheen geplaatst worden. De inductiekookplaat moet worden aangesloten. Graag advies over de materialen.

Afzuigkap vervangen

In de keuken hangt boven de inductieplaat een soort schouw met daarin een afzuigkap. Deze werkt niet/onvoldoende waardoor regelmatig de rookmelder/brandalarm afgaat. Ik wil daarom een nieuwe afzuigkap geleverd en aangesloten krijgen op het luchtafvoerkanaal in deze schouw. De huidige afzuigkap demonteren en afvoeren.

Onderdelen van bestaande keuken aanpassen

Wij hebben een Siematic keuken (ribbel reliëf en afronding in deuren, type 6006 AL 309) met Miele apparatuur. Miele apparatuur willen wij vervangen door Siemens apparatuur. Echter afmeting is niet hetzelfde. Er moet een deurtje ingekort worden maar weten niet of dit kan met ontwerp en special materiaal. Apparatuur moet ook ingebouwd worden. Gaat om koffiemachine en combi-oven). Ook willen wij plint onder keuken laten vervangen (Keukenwand + keukeneiland = totaal circa 11 meter). Wat is hiervoor een prijsindicatie en op welke termijn, is iemand beschikbaar?

Keukenkastjes opnieuw van folie laten voorzien

De folie op het front van de koelkast laat los. Graag zou ik willen weten wat het kost om de folie te verwijderen en opnieuw te plakken of te spuiten. Eventueel andere oplossingen zijn welkom. Misschien willen we ook het aanrechtblad vervangen. Ik wil graag dat de keuken weer netjes wordt maar zoek ook een voordelige oplossing. Het gaat om een dichte, kleine keuken over 1 wand. Graag een indicatie van de minimale kosten.

Keukenfrontjes vervangen Sie Matic keuken

Wij hebben een huis gekocht met een Sie Matic keuken. Wij willen graag de ftontdeuren vervangen en misschien wat top en zijkanten. De keuken bestaat ui 8 deuren 60x60 2 apotheek kasten en div. Andere kleine zaken.

Spoelbak in een granieten blad frezen

Ik heb een bestaande keuken. Spoelbak en gasfornuis worden voor vervangen voor een groter spoelbak en inductie kookplaat. Ik zoek iemand die een grotere opening kan slijpen voor de inductie en de nieuwr spoelbak verzinkt kn frezen

Partners

Partners van Casius