Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken Venus laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken Venus laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken Venus laten plaatsen

Keuken plaatsen

Ik wil binnenkort de "Complete keuken Venus wit hoogglans 250 cm" keuken bij de Praxis aanschaffen en zou deze graag geplaatst willen hebben. De keuken heeft een lengte van 2.5 meter. Ik doe zelf al het voorwerk, zoek iemand die de nieuwe komt plaatsen.

Keuken plaatsen

Wat zou het plaatsen van keuken Venus hoogglans 250 cm kosten. Alle aansluitingen zitten al op de juiste plaats. Plaatsing over circa 2 weken.

Keuken Venus laten plaatsen

De klant gaat een Venus keuken aanschaffen. De klant wil graag dat deze wordt geïnstalleerd door de vakman. Het gaat om een klein keukentje van 2 en een halve meter.

Keuken vervangen door keuken Venus van Praxis

Mijn ouders wonen in een huurwoning en overwegen om hun huidige rechte keuken te gaan vervangen. Ze willen bij Praxis de keuken Venus kopen van 250 cm lang in hoogglans wit. We zijn nu alle kosten aan het berekenen. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken. De huidige keuken bestaat uit 5 kasten aan 1 kant van de muur. Het fornuis/over staat los en is eenvoudig te verwijderen.

Venus keuken van Praxis plaatsen

Wij hebben de keuken Venus gekocht bij de praxis en willen deze laten plaatsen. Deze keuken is al voorgemonteerd en wordt tot aan de voordeur geleverd. De oude keuken dient verwijdert en afgevoerd te worden. Daarnaast dient de waterleiding in de muur gefreesd te worden, dit is ongeveer 50 cm freeswerk. Wij hebben kant en klare achterwand platen die tegen de muur geschroefd kunnen worden. Daarnaast dient er een vaatwasser geplaatst/ aangesloten te worden (daar is al een aansluiting voor). 21 januari word de keuken geleverd.

Keuken installeren

Ik wil graag een nieuwe keuken bij Praxis aanschaffen maar ik weet niet of deze wel gaat passen en wat er allemaal mogelijk is qua indelen. Kunt u mij ondersteunen met het opmeten, leidingplan, indeling en installatie. Het gaat hierbij om de Venus keuken van Praxis.

Keuken van Praxis plaatsen

Ik wil graag de Venus keuken die ik bij praxis heb gekocht laten plaatsen. Het is een keuken van 2.5 meter breed. De aansluitingen zullen op dezelfde plaats komen als de bestaande keuken en wij koken op gas.

Venus keuken laten plaatsten

Ik wil graag een keuken van de Praxis laten monteren. Het gaat om een keuken van 2.50 meter breed (Venus). Ik verwijder de oude keuken zelf. Er zal wat leidingwerk aangepast moeten worden.