Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken tijdelijk demonteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken tijdelijk demonteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken tijdelijk demonteren

Keuken tijdelijk demonteren

Vanwege een lekkage aan de waterleiding in de keuken heeft de laminaatvloer hevige waterschade opgelopen. Laminaat moet vervangen worden. Echter liggen de keukenblokken aan weerszijden v/d keuken op de laminaatvloer. Wat er moet gebeuren (zie foto's voor de keuken opzet): - de keuken blokken inclusief ingebouwde koelkast, fornuis, apothekerskast dienen tijdelijk gedemonteerd te worden. - waterleiding achter de keukenblok zijde van de spoelbak dient vervangen te worden en ook de diverse aansluitdelen dienen vervangen te worden. - gedeelte (1 m2) van de stenen vloer dient gerepareerd(cement/gestort) te worden - keukenblok dient opnieuw gemonteerd/geplaatst te worden nadat nieuwe laminaat gelegd is. Let wel! Laminaat laat ik al door een specialist leggen. Graag enkel een gedetailleerde offerte op basis van bovenstaande werkzaamheden aanleveren.

Keuken tijdelijk demonteren

Vanwege een lekkage, waterleiding, in de keuken, heeft de laminaatvloer hevige waterschade ondergaan. Laminaat moet vervangen worden. Echter liggen de keukenblokken aan weerszijden van de keuken op de laminaatvloer. Wat er moet gebeuren: - De keuken blokken inclusief ingebouwde koelkast, fornuis, apothekerskast dienen tijdelijk gedemonteerd te worden. - waterleiding achter de keukenblok zijde van de spoelbak dient vervangen te worden en ook de diverse aansluitdelen dienen vervangen te worden. - Gedeelte, 1 m2, van de stenen vloer dient gerepareerd, cement/gestort, te worden - Keukenblok dient opnieuw gemonteerd/geplaatst te worden nadat nieuwe laminaat gelegd is. Let wel! Laminaat laat ik al door een specialist leggen. Graag enkel een gedetailleerde offerte op basis van bovenstaande werkzaamheden aanleveren.

Kookeiland demonteren en terug plaatsen

Het kookeiland moet tijdelijk eruit, want ik wil een nieuwe vloer laten leggen in de keuken. Ik zoek dus een professioneel bedrijf dat materieel heeft om dat zware blok te ontkoppelen (gas), te verplaatsen naar buiten. Let op: DE keuken is op de eerste verdieping en na een week graag weer terug te plaatsen en aankoppelen. Dit zal pas rond half maart spelen. Er is namelijk een lekkage in de granito vloer. Daarom moet het kookeiland eruit.

Demonteren en monteren keukenblok

Graag wil ik een huidig keukenblok (3 kastjes plus inbouwoven) laten demonteren en later opnieuw monteren (inclusief oven/gas/elektriciteit en kraan met afvoer). Er komt een nieuwe vloer in daarom moet de keuken er tijdelijk uit. Er zit ongeveer 2 weken tussen demontage en montage.

Leidingen in de keuken verleggen

Ik zoek iemand om de leidingen in de keuken te verleggen. Kastjes en apparatuur hebben we al of komt eraan, nu moeten de leidingen verlegd/aangelegd worden, zodat we alles op zijn plek kunnen zetten en kunnen inmeten voor het blad. Liefst oven, kookplaat en spoelbak tijdelijk aansluiten met oude blad zodat we niet 3 weken zonder keuken zitten. Gasleiding moet ongeveer 1 meter verlengd worden naar rechts. Water toe/afvoer ongeveer 1.50 meter verplaatst naar rechts (inkorting bestaande leidingen). Plus aanleg toe/afvoer vaatwasser (op plek waar oude toe/afvoer nu al loopt). Eventueel elektra (leidingen en stekkerdozen) die nu op de muur zit in de muur verwerken, en ongeveer 1 meter naar beneden. Hoor graag wat er mogelijk is, wanneer (liefst zo spoedig mogelijk) en tegen welke prijs.

Keuken deels demonteren en weer monteren

7 kasten onderbouw. 60 cm, ongeveer 100 cm 2 roestvrijstalen lades, 60 cm, hoek-draaimolen, 3 * 90 cm waarvan 1 de vaatwasser is. In verband met het aanbrengen van een nieuwe vloer in de onder-verdieping moet de keuken gedemonteerd worden en in opslag. Na de werkzaamheden (+/- 2 weken) moet de keuken weer in originele toestand worden teruggeplaatst. Het granieten keukenblad moet tijdelijk worden ondersteund en kan niet gedemonteerd worden. Kan dat?

Zwaar kookeiland tijdelijk verwijderen

Het kookeiland moet tijdelijk eruit want ik wil een nieuwe vloer laten leggen in de keuken. Ik zoek dus een professioneel bedrijf dat materieel heeft om dat zware blok te ontkoppelen (water en gas), te verplaatsen naar buiten (door een brede schuifdeur) en na een week weer terug te plaatsen en aankoppelen. Dit zal pas rond half mei spelen. Ik wil bij mijn nieuwe woning een nieuwe vloer laten leggen in de keuken.

Aanrechtblad bruynzeelkeuken vervangen

Wij willen het L-vormige aanrechtblad van onze Bruynzeel keuken laten vervangen omdat dit is beschadigd (de folie laat los achter spoelbak). Het betreft een tijdelijk verhuurde woning. Het materiaal moet "huurders-proof" doch betaalbaar zijn, en netjes voor een latere verkoop (nette naad in hoek). Onder de gootsteen is er wat folie aan de rand beschadigd, waarschijnlijk het druppelen van wat water. Is hier ook een oplossing voor anders dan vervangen?

Keukenwand bij de afwasbak plaatsen

In onze keuken er is een wand bij de afwasbak te plaatsen. Er is iets tijdelijk geplaatst. Graag wij zouden een paar offertes van u willen hebben.

Keuken tijdelijk demonteren

Graag offerte voor het tijdelijk demonteren en terugplaatsen van een keuken. Als gevolg van waterschade moet er een nieuwe vloer in de keuken worden aangelegd. Dit houdt in dat de huidige keukenkasten en -apparatuur er tijdelijk uit moeten. Na het aanleggen van de nieuwe laminaatvloer moet de keuken worden teruggezet. -De keuken is ongeveer 3.5 x 2.5 meter. -Zowel de linkerzijde als de rechterzijde van de keuken moeten eruit. -Er is een muur op het aanrechtblad geplaatst. -Bij het weghalen van de keukenkasten en aanrechtblad aan de linkerzijde moet deze muur ook worden weggehaald. -Alle afvoer en gas/waterleidingen moeten ook worden weggehaald.