Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken tegels en radiator verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken tegels en radiator verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken tegels en radiator verwijderen

Keuken slopen en voorbereidingen voor de nieuwe keuken

In week 41 wordt onze nieuwe keuken geleverd. Daarom zijn we dringend op zoek naar een vakman die per direct onze bestaande keuken er uit kan halen. Ook moeten de tegels, de vloer en verwarming worden verwijderd. We willen de muur laten vlak maken en er moeten alvast tegels worden gelegd.

Keuken, tegels en radiator verwijderen

Ik heb een nieuwe keuken besteld en hiervoor zal de oude keuken verwijderd en afgevoerd moeten worden. Er is een deel van 3,70 meter lang onder het raamkozijn met 4 keukenkastjes, een koelvriescombinatie en een oven. De andere zijde is ook 3,70 meter langen heeft 3 onder- en 3 bovenkastjes en afzuigkap. Verder dienen de tegels van de vloer en de wanden verwijderd te worden.

Werkzaamheden in de keuken

Ik wil mijn keukenblok van 2,90 meter inclusief apparatuur en de tegels vervangen door een nieuwe Gamma keukenblok van 2,90 meter inclusief nieuwe apparatuur. In de hoge inbouwkast van de koelkast een 50 liter boiler installeren plus extra groep. Er moet een verlichting en een nieuw ventiel komen in de afzuig.

Oude keuken laten verwijderen

Ik ga binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen, maar voordat dit gedaan wordt, moeten er snel een aantal dingen gedaan worden: - oude keuken en apparatuur gedemonteerd, verwijderd en afgevoerd (zie foto oude keuken, de afmetingen van de huidige keuken zijn 2,6m x 3,5m) - oude wandtegels verwijderen. Nadat de keuken inclusief tegels verwijderd is moet de muur aan beide kanten en onder het raam gestuct worden. Dit is ongeveer 4 m2. Levering van materiaal in overleg. De nieuwe keuken word naar verwachting 13 oktober geleverd, hiervoor moeten de bovengenoemde werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Keuken verwijderen

Ik wil mijn oude keuken verwijderen en afvoeren. Het gaat om ongeveer 6 vierkante meter tegels verwijderen, daarna stuccen. Het is een hoekkeuken waarvan de lange zijde 258 cm is en de korte zijde 175 cm. Er zitten 4 bovenkastjes en 4 onderkastjes, een oven, vaatwasser en koelkast. Er is geen lift.

Oude keuken verwijderen

Bestaande keuken (2,5 meter diep x 3 meter breed x 2,6hoog) verwijderen, afvoeren, tegels verwijderen circa 7 m2 (wanden), plafond (schroten weghalen), leidingwerk verleggen (gas en water) wanden en plafond stucen. Radiator weghalen en afdoppen. Plafond : 7,5 m2 wand 1: 5m2 wand 2: 6m2 wand 3: 4m2 wand 4: 3m2 Opleveren: - Plafond verlaagd 15 cm. 6 spots inbouwen. Afzuigkap afvoerbuis, waterleiding over plafond leggen - Wanden sausklaar stucen. (zie hierboven m2 per wand) - electra dubbele stopcontacten op 3 plaatsen (wand 1, 2 en 3) - gas verleggen van wand 2 naar 1 Afvoeren: - keuken (1980) goed maar verouderd - siemens vaatwasser (goed) - whirlpool combioven (goed) - kookplaat keramisch (goed) - oven 65l. Onderbouw (goed) Detailtekeningen moeten nog gemaakt worden. Werkzaamheden ter voorbereiding op installeren nieuwe keuken. Graag een goed richtbedrag. Details nader bespreken met gekozen aannemer.

Werkblad vervangen in de keuken

Er komt een nieuwe vloer in de keuken. Wij willen graag een ander, passend werkblad op het spoeleiland. Waarschijnlijk iets van hout of laminaat. Hij is ook iets te hoog en te lang, dus daar willen we ook graag wat aanpassingen in. Het liefst heb ik iemand die het eiland van de vloer haalt, aanpast en terug plaatst. Eventueel kunt u ook de tegels op de vloer verwijderen. Voor het leggen van de vloer heb ik al iemand geregeld.

Keuken verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van mijn keuken. De ruimte is 3 x 2 meter. Er staan 5 onderkasten met aanrechtblad en 4 bovenkasten, een afzuigkap en een koelkast die weg moeten. Op de muur zit 1,5 m² tegelwerk en er zit op een andere muur nog een strook tegels van 200 x 20 cm. Mijn appartement is op de 1e verdieping en de afvoer moet via het trappenhuis gebeuren. Ik ga nog een nieuwe keuken kopen, als ik daarvan de levertijd weet, kan ik de klus met u inplannen.

Bestaande keuken verwijderen en leidingen afdoppen

Voor de inbouw van een nieuwe keuken moet de bestaande keuken verwijderd worden. Van de bestaande keuken wordt de vaatwasmachine nog gebruikt. Het is een simpele keuken met gasfornuis, inbouwkoelkast. Lengte keuken ongeveer 4,50 meter breed met twee bovenkasten en afzuig kap. Bestaande tegelwerk, ongeveer 60 cm hoog moet ook verwijderd worden. Het is een houtskeletbouw woning, dus achter de tegels zit een gipswand

Keuken verwijderen

Wij willen graag de keuken er uit laten halen, en de tegels. Afmetingen zijn ongeveer 2.40 bij 1.80 meter. Alles moet ook worden afgevoerd. De klus moet in september worden uitgevoerd, het liefst 11 of 12 september.

Partners

Partners van Casius