Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken strippen en nadien opnieuw betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken strippen en nadien opnieuw betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken strippen en nadien opnieuw betegelen

Keuken strippen en nadien opnieuw betegelen

Ik wil de keuken gestript hebben en de tegels eruit halen. Vervolgens moet alles aangesmeerd worden en de keuken en tegels opnieuw geplaatst worden. Als laatst moet het afval en puin afgevoerd worden. De keuken is 260 bij 260 cm.

Keuken demonteren/strippen

Ik wil de oude keuken volledig gestript en gedemonteerd hebben. De tegels moeten eraf, de koof van de afzuig moet eraf, deze zit vast aan het plafond gips en de muur, de inbouw vaatwasser wordt overgeplaatst naar de nieuwe keuken. Ook wil ik de afvoer/afzuiging/elektra verplaatsen en moet de muur en het plafond gestukt worden. Vervolgens moeten de resten die hersteld moeten worden ook gedaan worden. Het puin mag afgevoerd worden door de vakman.

Keuken strippen

In een kleine keuken van plusminus 8 m2 in aanbouw: moeten de keuken en 2 schrootjeswanden eruit gesloopt worden en 2 muren opnieuw egaliseren/stuken en kieren dichten. Oude keuken, de buizen lopen voor de wanden langs. Daarna komt er een nieuwe keuken in. Maar daar gaat deze offerte nu niet over. Graag advies.

Na demontage van keuken unit, wanden ...

Na demontage van keuken unit, wanden strippen, vloer veranderen, vloer verwarming, opnieuw aanleggen van water gas en afvoer. Wanden glad afwerken, ca 25m2. Aanleggen van minimaal 8 x 2 wandcontact dozen (Inbouw) en 3 groepen voor oven magnetron en vaatwasser. afstand meterkast ca 7 mtr. nieuwe groepenkast. 8 groepen en een krachtsroom groep> garage Keuken unit is reeds besteld, op afroep.