Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen

Keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen

Ik wil graag mijn keuken laten schilderen of spuiten in wit, daarnaast wil ik lades in de kasten mocht dat ook tot de mogelijkheden behoren en de draai pannen kast is stuk en moet worden gemaakt van binnen. De plinten van de keuken moeten ook worden vervangen. Ik heb twee foto's toegevoegd waar de hele keuken duidelijk op te zien is.

Keukenkastjes en aanrechtblad laten wrappen of schilderen

Wij hebben onlangs een huis gekocht en zullen hier op 29 februari intrekken. De huidige keuken is crême wit en wij zouden deze keuken graag laten verven of wrappen in het mat wit-wit of mat zwart. Het gaat hier om 7 kastjes, een koelkastfront en een vaatwasserfront, daarbij 4 lades en het onderste schot. Daarnaast willen we het aanrechtblad ook laten wrappen in het zwart. Zouden jullie ons een offerte toe kunnen sturen wat ons dit zou kosten? Ik hoor graag van jullie!

Keukenrenovatie

Delen van de keuken wil ik laten vervangen. Nieuw keukenblad met gootsteen Nieuwe achterwand nieuwe afzuigkap plaatsen koven en plinten spuiten/schilderen inbouw koelvrieskast vervangen

Voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken

Gevraagd wordt een offerte uit te brengen voor de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van een keuken. Graag gaan we met u in overleg om de werkzaamheden door te spreken. Bijgevoegde ontwerptekening geeft een goede indruk van de voorziene keukenindeling. De leverancier komt 31 augustus inmeten, dus ik denk dat het handig is om eind september te starten met de klus. Overzicht van gevraagde werkzaamheden: - Eventueel aanbrengen verlaagd plafond. - Aanpassen elektra, plaatsen van stopcontacten, plaatsen van lichtschakelaars en plaatsen van verlichtingspunten (spotjes) - Eventueel verleggen van een aansluitpunt voor de inductieplaat (er zit al een stopcontact op krachtstroom). - Afvoer naar de riolering vanaf de gootsteen en vanaf de vaatwasser aanpassen. - Verwijderen/afdoppen van een gasleiding. - Aanbrengen isolatie bij het raam gedeelte. - Doortrekken van een ietwat scheef muurtje (circa 10 cm). - De keuken afwerken en stucen. Wat doen we zelf: Verwijderen en afvoeren van de oude keuken en de schroten, leggen van de laminaatvloer en schilderen van de wanden.

Keukenwerkzaamheden uitvoeren

In de keuken zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: - een nieuwe onderplint plaatsen inde L- vormige keuken. De plinten zijn 2.50 bij 1.50 meter - een bovenkastje in de muur verwijderen en hier een afzuigkap plaatsen. De vrijgekomen muur dient te worden geschilderd en het lijkt dat er elektra aanwezig is - het schilderen van 2 planken van 70 cm lang en 20 cm diep

Keuken plafond keuken witten, muur schilderen en streenstrips plaatsen

Wat kost het om het plafond van de keuken te witten, muur keuken in kleur verven. En ongeveer 2 tot 3 m2 steenstrips zetten. Speciale stenen die tegen vet kunnen. De ondergrond is glad. De keuken is circa 3 x 4 meter. De muur die geverfd moet worden is ook ongeveer 12 m2. Alle materialen zijn in huis.

Keukenkastjes renoveren en schilderen/spuiten

Wij krijgen op 12 mei de sleutel van onze nieuwe woning. Er is daar een massief houten keuken van ongeveer 16 jaar oud en wij willen die laten renoveren. We willen nieuwe scharnieren en sluitsystemen op de kastjes en nieuwe ladegeleiders. We willen alle fronten aan 2 zijden laten schilderen of spuiten en nieuwe handgrepen. De vaste delen van de keuken zijn nu houtkleurig en willen we graag wit laten schilderen. Dit werk zou in de 3e of eventueel 4e week van mei moeten plaatsvinden. We kunnen half april even in de woning kijken met de vakman. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Keuken renoveren

Ik heb in mijn woning een rechte keuken van 40 jaar oud met een kunststof blad en dubbele spoelbak. Ik kook op gas en heb een oven die ik niet meer gebruik. Ik wil de keuken laten opknappen en wil overstappen op koken op inductie omdat ik dat veiliger vind op mijn leeftijd. Ik wil de oven en kookplaat laten verwijderen en een nieuw blad met inductiekookplaat en spoelbakken laten plaatsen. Ik wil de deurtjes laten schilderen of spuiten. Het tegelwerk moet ook even worden bekeken. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Nis in de keuken afwerken

Ik wil graag hulp bij het afwerken van een nis voor de vrieskast: een plaat bovenin maken als "plafond", de muur e.d. netjes maken (evt. ook schilderen, maar dat is optioneel), de vloer wat vlakker maken, boven de vriezer een werkblad maken met een luchtrooster en een dubbel stopcontact er in, en de plint netjes op maat zagen en terugzetten. Daarnaast heb ik nog wat planken op te hangen, en had ik daarbij graag hulp van iemand die (anders dan ikzelf, helaas) de boorgaten wel op gelijke hoogte kan maken. Foto van de nis in de huidige staat bijgevoegd. De meeste materialen heb ik liggen, als er iets ontbreekt is de bouwmarkt vlakbij.

Kasten voorzien van folie of schilderen

We hebben een stacaravan gekocht waar we teveel beuken-kleurige elementen hebben. Graag zouden we de keuken en de tv-zuil in het woongedeelte laten voorzien van off white folie of laten schilderen/spuiten in die kleur. De overdracht vindt plaats op 1 juli en daarna kan het werk ook worden ingemeten. De tv-zuil heeft prioriteit, de keuken kan eventueel later. Wij ontvangen graag een offerte in posten.

Partners

Partners van Casius