Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken renoveren

Keuken renoveren

Ik wil graag 4 bovenkasten van een keuken ophangen en een aanrecht vervangen en een spoelbak aansluiten.

Keuken renoveren

Ik wil graag een betonnen aanrechtblad op maat laten maken. Het betreft een L-vorm buitenmaat 120 cm x 360 cm x 63 mm diep en 4 cm hoog. Er moet enkel een uitsparing voor de kookplaat komen.

Bulthaup keuken renoveren

Wij hebben een bulthaup keuken van circa 10 jaar oud. Ik zou graag de laden opnieuw willen laten stellen en bij onze bovenkastjes is de gasveer versleten, zodat deze niet goed meer open blijven staan. Daarnaast hebben wij een apart kastje van bulthaup aan de zijkant van de keuken staan. Dit wil ik mogelijk verplaatsen naar de andere kant, of hier een andere kast van bulthaup die wel in dezelfde stijl is. Mijn ervaring met de Bulthaupwinkel is dat e.e. a heel erg lang duurt en duur is, daarom ben ik opzoek naar een alternatief.

Aanrechtblad renoveren met beton ciré

Wij willen het aanrechtblad in onze bestaande keuken laten renoveren met een betonlook. De wasbak is verzonken en we weten niet of dat een probleem is. Mogelijk kan die vervangen worden. Afmetingen: 280 cm breed, 90 cm diep + een stuk 60 cm diep en 4 cm dik. Het blad is van watervast verlijmd multiplex met een kunststof topping. De metalen strip aan de voorzijde moet eraf gehaald worden. Er is een foto beschikbaar.

Bulthaup keuken renoveren

Wij willen onze Bulthaup keuken inmiddels 17 jaar oud renoveren. Er zijn aantal aluminium strips aan de voorzijde van kastjes aan vervanging toe, deze laten los en/of ontbreken. Enkele scharnieren laten stellen of vervangen zoals bij de koelkast opdat wij een nieuwe koelkast kunnen integreren. Meedenken over losse koelkast of toch bestaande inbouw koelvriescombinatie renoveren. Vervangen koolstoffilter Gaggenau.

Keuken renoveren

Keukenonderdelen vervangen. 5 keukenkastjdeurtjes vervangen. 1 keukenkastje verwijderen waar een inbouw vaatwasser geplaatst zal worden. Hiervoor is al een aansluiting Hier heeft een vaatwasser gestaan maar was geen inbouw. Naast dit keukenblok komt een nieuwe inbouw kast met koelkast vriescombinatie. Deze ook plaatsen. Wacht op offerte van de keukenonderdelen en plaatsen. Indicatie is dan circa 3 a 4 weken voor leveren. De werkplek is goed bereikbaar.

Keukenruimte renoveren

Wij willen onze keuken gaan vervangen. Voordat dit kan gebeuren moet het volgende gebeuren: - Keuken (1.80 x 2.40 meter) verwijderen en afvoeren; - Achtermuren keuken glad maken en verven (wit RAL 9010, geschikt voor afnemen met vochtige doek); - Plafond keuken wit verven (RAL 9010) (2.50 x 5.50 meter); - Lekkage in een koker oplossen, en de koker weer dichtmaken, muur afwerken en koker RAL 9010 verven. In deze kijker loopt vermoedelijk een leiding of afvoer van de badkamer. Voor de nieuwe keuken krijgen we een leidingplan. De indeling blijft hetzelfde dus dit hoeft waarschijnlijk niet aangepast te worden, indien nodig aanpassen. Uitvoering in week van 11-17 september. Graag ontvang ik een offerte.

Bulthaupt keuken renoveren

Ik heb een Bulthaupt keuken uit 1995 met kersenhouten gefineerde frontjes. De keuken is nog in goede staat alleen bij een aantal deurtjes heb ik vlekken en krassen op het fineer. Daar moet nieuwe fineer op gezet worden. Ook dienen sommige kastjes opnieuw afgehangen te worden. Uitvoering in overleg, mijn voorkeur is eind augustus. Ik zoek een ervaren keukenzetter.

Keuken renoveren

Het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met een wasbak (220x56 cm) en verwijderen van de oude. En het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met elektrische kookplaat (160x56 cm) en opbergruimte onder het aanrechtblad. Het goed afhangen van de oude gedateerde deurtjes in de bestaande keuken. Misschien wel vernieuwen.

Keuken renoveren en uitbreiden

Wij willen de deuren en lades van onze keuken opnieuw laten lamineren of spuiten. Verder willen we wat kastjes met werkblad toevoegen aan de keuken. 2 kastjes diep en 2 kastjes breed, dus totaal 4 kastjes met een blad. Zie foto's.