Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken van Praxis plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken van Praxis plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken van Praxis plaatsen

Keuken van Praxis plaatsen

Ik wil graag een keuken van de Praxis laten plaatsen. Deze keuken is 2,50 meter inclusief elektrische kookplaat, spoelbak, koelkast, oven en vaatwasser. Aan de muurkant komt de kookplaat, koelkast, 1 onderkastje en 3 bovenkastjes. Aan de andere zijde komt de vaatwasser, spoelbak en 2 onderkastjes. De aansluitingen zitten op de juiste plek.

Complete keuken laten plaatsen

Ik heb bij de Praxis een complete keuken van 2.50 meter breed en ruim 2 meter hoog aangeschaft. De keuken is compleet met koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap, spoelbak, kraan, werkblad en onderplint. Daarnaast moet er een elektrische kookplaat aangesloten worden. Voor zover ik weet, zitten de aansluitingen op de juiste plek, echter dient de vakman deze te controleren.

Keuken plaatsen

Ik wil binnenkort de "Complete keuken Venus wit hoogglans 250 cm" keuken bij de Praxis aanschaffen en zou deze graag geplaatst willen hebben. De keuken heeft een lengte van 2.5 meter. Ik doe zelf al het voorwerk, zoek iemand die de nieuwe komt plaatsen.

Keuken van Praxis laten plaatsen

Ik zou graag een simpele keuken willen laten plaatsen van de Praxis. Op de bijgevoegde foto kunt u zien welke keuken het betreft.

Werkblad monteren

Het betreft een nieuw huis en een nieuwe keuken. We willen het werkblad laten verlengen met 63 cm bij 60 cm en ongeveer dezelfde soort en kleur. Er is bij Praxis zo'n blad te koop voor 48 euro. Wat kost het bij jullie als we alleen montage laten doen? Kunt u ons een offerte schrijven?

Keukenblok opnieuw monteren

Mijn kleine keukeneilandje is in elkaar gezet, maar ik ben niet tevreden over het resultaat. Ik wil graag deze correct geïnstalleerd hebben. De onderdelen van de Praxis keuken zijn in etappes binnen gekomen en in etappes in elkaar gezet. De koelkast staat niet goed waterpas, waardoor de deur te hard dicht slaat. De lijst aan de onderkant van de keukenkastjes sluit niet mooi aan. Het gaat om enkel 3 kastjes, met een stenen spoelbak er op, maar ik zou graag willen dat alles even uit elkaar gehaald wordt en daarna weer netjes in elkaar gezet.

Keuken vervangen door keuken Venus van Praxis

Mijn ouders wonen in een huurwoning en overwegen om hun huidige rechte keuken te gaan vervangen. Ze willen bij Praxis de keuken Venus kopen van 250 cm lang in hoogglans wit. We zijn nu alle kosten aan het berekenen. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken. De huidige keuken bestaat uit 5 kasten aan 1 kant van de muur. Het fornuis/over staat los en is eenvoudig te verwijderen.

Kleine keukenverbouwing

Een aantal zaken in onze keuken willen we graag opknappen. Het aanrechtblad moet vervangen worden (verwijderd en eventueel afgevoerd). Het nieuwe blad (doodgewoon wit blad) kopen we bij Praxis en kunnen we daar op maat laten zagen. Het blad moet worden doorgetrokken onder het raam aan de vensterbank zodat het werkblad groter wordt. Er moet een extra plank komen boven dat blad waar onder andere de magnetron op kan komen te staan. In het aanrechtblad moet een spoelbak en gasfornuis komen wat ook aangesloten moet worden. Er is ongeveer 16 centimeter hoogteverschil tussen het aanrecht en de vensterbank omdat daar een CV ketel zit. Zie bijlages voor details. Graag uw offerte per e-mail.

Praxis keuken laten monteren

Ik ben op zoek naar een vakman die een Praxis keuken kan plaatsen. De keuken is een kant en klare budget keuken. Ik kan de gegevens van de keuken naar u mailen. Ik zorg er zelf voor dat de oude keuken wordt verwijderd en dat alle aansluitingen op de juiste plek zitten. Ik ontvang graag een gespecificeerde all-in prijs voor de montage, inclusief eventuele aansluitmaterialen.

Venus keuken van Praxis plaatsen

Wij hebben de keuken Venus gekocht bij de praxis en willen deze laten plaatsen. Deze keuken is al voorgemonteerd en wordt tot aan de voordeur geleverd. De oude keuken dient verwijdert en afgevoerd te worden. Daarnaast dient de waterleiding in de muur gefreesd te worden, dit is ongeveer 50 cm freeswerk. Wij hebben kant en klare achterwand platen die tegen de muur geschroefd kunnen worden. Daarnaast dient er een vaatwasser geplaatst/ aangesloten te worden (daar is al een aansluiting voor). 21 januari word de keuken geleverd.