Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken van Praxis laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken van Praxis laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken van Praxis laten plaatsen

Keuken van Praxis laten plaatsen

Ik zou graag een simpele keuken willen laten plaatsen van de Praxis. Op de bijgevoegde foto kunt u zien welke keuken het betreft.

Werkblad monteren

Het betreft een nieuw huis en een nieuwe keuken. We willen het werkblad laten verlengen met 63 cm bij 60 cm en ongeveer dezelfde soort en kleur. Er is bij Praxis zo'n blad te koop voor 48 euro. Wat kost het bij jullie als we alleen montage laten doen? Kunt u ons een offerte schrijven?

Keukenblok opnieuw monteren

Mijn kleine keukeneilandje is in elkaar gezet, maar ik ben niet tevreden over het resultaat. Ik wil graag deze correct geïnstalleerd hebben. De onderdelen van de Praxis keuken zijn in etappes binnen gekomen en in etappes in elkaar gezet. De koelkast staat niet goed waterpas, waardoor de deur te hard dicht slaat. De lijst aan de onderkant van de keukenkastjes sluit niet mooi aan. Het gaat om enkel 3 kastjes, met een stenen spoelbak er op, maar ik zou graag willen dat alles even uit elkaar gehaald wordt en daarna weer netjes in elkaar gezet.

Keuken vervangen door keuken Venus van Praxis

Mijn ouders wonen in een huurwoning en overwegen om hun huidige rechte keuken te gaan vervangen. Ze willen bij Praxis de keuken Venus kopen van 250 cm lang in hoogglans wit. We zijn nu alle kosten aan het berekenen. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken. De huidige keuken bestaat uit 5 kasten aan 1 kant van de muur. Het fornuis/over staat los en is eenvoudig te verwijderen.

Kleine keukenverbouwing

Een aantal zaken in onze keuken willen we graag opknappen. Het aanrechtblad moet vervangen worden (verwijderd en eventueel afgevoerd). Het nieuwe blad (doodgewoon wit blad) kopen we bij Praxis en kunnen we daar op maat laten zagen. Het blad moet worden doorgetrokken onder het raam aan de vensterbank zodat het werkblad groter wordt. Er moet een extra plank komen boven dat blad waar onder andere de magnetron op kan komen te staan. In het aanrechtblad moet een spoelbak en gasfornuis komen wat ook aangesloten moet worden. Er is ongeveer 16 centimeter hoogteverschil tussen het aanrecht en de vensterbank omdat daar een CV ketel zit. Zie bijlages voor details. Graag uw offerte per e-mail.

Praxis keuken laten monteren

Ik ben op zoek naar een vakman die een Praxis keuken kan plaatsen. De keuken is een kant en klare budget keuken. Ik kan de gegevens van de keuken naar u mailen. Ik zorg er zelf voor dat de oude keuken wordt verwijderd en dat alle aansluitingen op de juiste plek zitten. Ik ontvang graag een gespecificeerde all-in prijs voor de montage, inclusief eventuele aansluitmaterialen.

Venus keuken van Praxis plaatsen

Wij hebben de keuken Venus gekocht bij de praxis en willen deze laten plaatsen. Deze keuken is al voorgemonteerd en wordt tot aan de voordeur geleverd. De oude keuken dient verwijdert en afgevoerd te worden. Daarnaast dient de waterleiding in de muur gefreesd te worden, dit is ongeveer 50 cm freeswerk. Wij hebben kant en klare achterwand platen die tegen de muur geschroefd kunnen worden. Daarnaast dient er een vaatwasser geplaatst/ aangesloten te worden (daar is al een aansluiting voor). 21 januari word de keuken geleverd.

Keukenblok in bergruimte plaatsen

Ik wil graag een keukenblok plaatsen in mijn bergruimte. Daarvoor heb ik nodig uit het Praxis assortiment: - klassik50 wit hoge voorraadkast. - klassik50 wit spoelonderkast. - klassik50 wit onderkast 60 centimeter. Deze wil ik laten monteren. Daarnaast wil ik vanuit de aangrenzende keuken een waterleiding doortrekken. De spoelkast moet op deze waterleiding worden aangesloten, evenals een wasmachine. Tevens moet de afvoer voor de wasmachine worden aangesloten en of doorgetrokken. Daarnaast moet elektra worden omgeleid, zodat ik wasmachine en droger kan aansluiten. Daarvoor moet een geaard stopcontact komen plus eventueel een extra groep in de meterkast. Tenslotte wil ik graag de muren van de berging witten (berging is 2.60 meter hoog, 2.30 meter breed en 2.80 lang). Graag hoor ik wat u voor mij kunt betekenen. Bij voorbaat dank!

Keuken installeren

Ik wil graag een nieuwe keuken bij Praxis aanschaffen maar ik weet niet of deze wel gaat passen en wat er allemaal mogelijk is qua indelen. Kunt u mij ondersteunen met het opmeten, leidingplan, indeling en installatie. Het gaat hierbij om de Venus keuken van Praxis.

Tegels zetten en afzuigkap aansluiten

Ik heb wandtegels gekocht bij Praxis voor keuken, deze graag op de muur zetten (ongeveer 7 m2). De afzuigkap moet aangesloten worden, de draad moet een klein stukje ingefreesd worden. En weer gestuct worden. Lukt dit voor een persoon om dit te doen?