Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken opknappen of herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken opknappen of herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken opknappen of herstellen

Herstel keuken na waterschade

Keuken is beschadigd door een lekkage. Alle bovenkastjes zijn hierdoor uitgezet. Graag ontvang ik een offerte voor het opknappen of vervangen van de bovenkastjes. Is het nog mogelijk dat dit dan overeenkomt met de onderkastjes? Of moet dit dan ook vervangen worden? zie foto's voor een overzicht van de keuken en schade.

Keuken renovatie

Graag wil ik mijn keuken opknappen met een nieuw keukenblad, een afzuigkap en een Keuken achterwand , planken aan de muur en nieuwe keukenfrontjes. Ik ben zelf een kluns dus heel graag ook advies, wat kan wel en wat niet....en opmeten van het te kopen materiaal daar ik dit nog niet in huis heb.

Renovatie restaurantkeuken

Ik wil graag de keuken van mijn restaurantje laten opknappen. 1. Nieuw plafond van waterbestendig materiaal en tevens afwasbaar. - Boven kookgedeelte 2 schuifwanden ook van waterbestendig/afwasbaar materiaal. - Twee nieuwe lichtpunten inclusief LED verlichting. 2. Vloer aanhelen daar waar nodig, - Voegen uitslijpen en vernieuwen. - Afvoerput vervangen. 3. Nieuwe groep installeren voor stopcontact nabij kookgedeelte. De keuken is ongeveer 12 m2.

Keuken opknappen

Recent ben ik verhuisd. De keuken in deze [huur]woning is niet mijn smaak. Ik wil het aanrechtblad vervangen, afmeting 235 cm en een andere afzuigkap plaatsen. Ook overweeg ik de keukenkastjes in een andere kleur te laten spuiten. Graag advies, bijvoorbeeld wat voor afzuigkap kan er geplaatst worden, dit in verband met keukenkastje erboven.

Keuken opknappen en apparatuur plaatsen

I was delivered new cooker, oven and hood today, from BCC. They were supposed to install everything, but apparently every part needs some adaptation, like making hole in work board bigger to fit cooker... I also want to change doors in the kitchen, because they are a bit damaged. Let me know how much it will cost, and when you can come.

Keuken opknappen

Keuken van 2006 met totaal 12 deurtjes en 5 laden. Folie laat op sommige kastje los, sommige zijn zelfs ingescheurd. Ik wil de folie van alle kastjes (i.v.m. kleurverschil) en lades laten verwijderen en de kastje opnieuw laten bekleden met folie of met kwaliteit verf laten spuiten in de kleur Fresco (bestaande kleur).

Bulthaup keuken laten opknappen

Ivm verhuizing willen we de keuken wat opknappen: 1. De kraan (Bulthaup) lekt aan de voet; repareren of vervangen van de kraan, in dat geval GEEN Bulthaup kraan meer 2. Loslatende aluminium strips rondom fronten van lades en enkele deurtjes weer netjes vastlijmen

Keuken wrappen

Ik heb een huis gekocht en daarbij zit een keuken van 15 jaar oud. Deze wil ik graag opknappen door middel van wrappen. Graag zou ik willen weten hoeveel dit gaat kosten.

Eikenhouten keuken opknappen

Graag willen wij weten of het mogelijk is om onze blank eikenhouten keukendeurtjes op te laten knappen. Na 15 tot 25 jaar zijn ze wel aan een opknapbeurt toe. We willen ze graag houden omdat deze niet meer te krijgen zijn. Het zijn volledig eikenhouten deurtjes. Ze moeten geschuurd/gestraald en weer gelakt. Het gaat om 17 deurtjes en 6 lades/boven- of onderstukken. Kunt u dit en zo ja, wat gaat dat ongeveer kosten.

Diverse werkzaamheden in een appartement

Ik ben eigenaar van een appartement waar begin juni de huidige huurders weg gaan. Ik wil het appartement en de trapopgang laten opknappen en ben nu op zoek een naar allround klusbedrijf. Ik wil vanaf donderdag 1 juni of uiterlijk dinsdag 6 juni een oud keukentje laten slopen en afvoeren. Er staat ook een grote Amerikaanse koelkast die weg moet. Deze is aangesloten op de waterleiding en moet worden afgekoppeld. Die koelkast kan vermoedelijk niet via de trap vervoerd worden. Er moet even bekeken worden of die via een verhuisraam naar buiten kan. Ik heb voor de nieuw IKEA-keuken al een montage geregeld. Verder wil ik daar in de badkamer de kitvoegen laten vernieuwen. In het trapportaal is een stukje muur beschadigd en daar wil ik een metalen plaat op laten bevestigen. De muren in het trapportaal moeten geschilderd worden en ook divers houtwerk en de balustrade. In de woning moeten kleine beschadigingen aan de gestuukte muren worden gerepareerd en mogelijk moeten de muren daarna worden gesausd. Ik maak graag een afspraak om de klussen ter plaatse met u te bespreken. Op maandag 12 juni wordt er een nieuwe vloer gelegd en dan wil ik de andere klussen in de woning graag klaar hebben. Het trapportaal kan eventueel op een later moment. Bedrijven die in genoemde periode tijd hebben voor deze opdracht verzoek ik om contact met mij op te nemen.