Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken opknappen

Renovatie restaurantkeuken

Ik wil graag de keuken van mijn restaurantje laten opknappen. 1. Nieuw plafond van waterbestendig materiaal en tevens afwasbaar. - Boven kookgedeelte 2 schuifwanden ook van waterbestendig/afwasbaar materiaal. - Twee nieuwe lichtpunten inclusief LED verlichting. 2. Vloer aanhelen daar waar nodig, - Voegen uitslijpen en vernieuwen. - Afvoerput vervangen. 3. Nieuwe groep installeren voor stopcontact nabij kookgedeelte. De keuken is ongeveer 12 m2.

Keuken opknappen

Recent ben ik verhuisd. De keuken in deze [huur]woning is niet mijn smaak. Ik wil het aanrechtblad vervangen, afmeting 235 cm en een andere afzuigkap plaatsen. Ook overweeg ik de keukenkastjes in een andere kleur te laten spuiten. Graag advies, bijvoorbeeld wat voor afzuigkap kan er geplaatst worden, dit in verband met keukenkastje erboven.

Keuken opknappen en apparatuur plaatsen

I was delivered new cooker, oven and hood today, from BCC. They were supposed to install everything, but apparently every part needs some adaptation, like making hole in work board bigger to fit cooker... I also want to change doors in the kitchen, because they are a bit damaged. Let me know how much it will cost, and when you can come.

Keuken opknappen

Keuken van 2006 met totaal 12 deurtjes en 5 laden. Folie laat op sommige kastje los, sommige zijn zelfs ingescheurd. Ik wil de folie van alle kastjes (i.v.m. kleurverschil) en lades laten verwijderen en de kastje opnieuw laten bekleden met folie of met kwaliteit verf laten spuiten in de kleur Fresco (bestaande kleur).

Bulthaup keuken laten opknappen

Ivm verhuizing willen we de keuken wat opknappen: 1. De kraan (Bulthaup) lekt aan de voet; repareren of vervangen van de kraan, in dat geval GEEN Bulthaup kraan meer 2. Loslatende aluminium strips rondom fronten van lades en enkele deurtjes weer netjes vastlijmen

Keuken wrappen

Ik heb een huis gekocht en daarbij zit een keuken van 15 jaar oud. Deze wil ik graag opknappen door middel van wrappen. Graag zou ik willen weten hoeveel dit gaat kosten.

Eikenhouten keuken opknappen

Graag willen wij weten of het mogelijk is om onze blank eikenhouten keukendeurtjes op te laten knappen. Na 15 tot 25 jaar zijn ze wel aan een opknapbeurt toe. We willen ze graag houden omdat deze niet meer te krijgen zijn. Het zijn volledig eikenhouten deurtjes. Ze moeten geschuurd/gestraald en weer gelakt. Het gaat om 17 deurtjes en 6 lades/boven- of onderstukken. Kunt u dit en zo ja, wat gaat dat ongeveer kosten.

Diverse werkzaamheden in een appartement

Ik ben eigenaar van een appartement waar begin juni de huidige huurders weg gaan. Ik wil het appartement en de trapopgang laten opknappen en ben nu op zoek een naar allround klusbedrijf. Ik wil vanaf donderdag 1 juni of uiterlijk dinsdag 6 juni een oud keukentje laten slopen en afvoeren. Er staat ook een grote Amerikaanse koelkast die weg moet. Deze is aangesloten op de waterleiding en moet worden afgekoppeld. Die koelkast kan vermoedelijk niet via de trap vervoerd worden. Er moet even bekeken worden of die via een verhuisraam naar buiten kan. Ik heb voor de nieuw IKEA-keuken al een montage geregeld. Verder wil ik daar in de badkamer de kitvoegen laten vernieuwen. In het trapportaal is een stukje muur beschadigd en daar wil ik een metalen plaat op laten bevestigen. De muren in het trapportaal moeten geschilderd worden en ook divers houtwerk en de balustrade. In de woning moeten kleine beschadigingen aan de gestuukte muren worden gerepareerd en mogelijk moeten de muren daarna worden gesausd. Ik maak graag een afspraak om de klussen ter plaatse met u te bespreken. Op maandag 12 juni wordt er een nieuwe vloer gelegd en dan wil ik de andere klussen in de woning graag klaar hebben. Het trapportaal kan eventueel op een later moment. Bedrijven die in genoemde periode tijd hebben voor deze opdracht verzoek ik om contact met mij op te nemen.

Keuken renoveren

Ik heb in mijn woning een rechte keuken van 40 jaar oud met een kunststof blad en dubbele spoelbak. Ik kook op gas en heb een oven die ik niet meer gebruik. Ik wil de keuken laten opknappen en wil overstappen op koken op inductie omdat ik dat veiliger vind op mijn leeftijd. Ik wil de oven en kookplaat laten verwijderen en een nieuw blad met inductiekookplaat en spoelbakken laten plaatsen. Ik wil de deurtjes laten schilderen of spuiten. Het tegelwerk moet ook even worden bekeken. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Kleine keukenverbouwing

Een aantal zaken in onze keuken willen we graag opknappen. Het aanrechtblad moet vervangen worden (verwijderd en eventueel afgevoerd). Het nieuwe blad (doodgewoon wit blad) kopen we bij Praxis en kunnen we daar op maat laten zagen. Het blad moet worden doorgetrokken onder het raam aan de vensterbank zodat het werkblad groter wordt. Er moet een extra plank komen boven dat blad waar onder andere de magnetron op kan komen te staan. In het aanrechtblad moet een spoelbak en gasfornuis komen wat ook aangesloten moet worden. Er is ongeveer 16 centimeter hoogteverschil tussen het aanrecht en de vensterbank omdat daar een CV ketel zit. Zie bijlages voor details. Graag uw offerte per e-mail.