Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken ontwerpen en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken ontwerpen en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken ontwerpen en plaatsen

Keuken ontwerpen en plaatsen

Wij gaan een nieuw huis bouwen huis in Nederland waarvoor een keuken met een kookeiland van 3.00 x1.00 meter en een wand van Max 3 kasten met inbouw willen laten ontwerpen en plaatsen. Het is een open keuken met de woonkamer. Wens is een cooker, een bora inductie met afzuig. Een vaatwasser, grote koelkast en een combi stoomoven. De keuken is op de begane grond. Leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, verwarming moet allemaal gebeuren. De kasten liefst uit uitschuif laden bestaan.

Installatietekening voor de keuken maken

Voor onze nieuwbouwwoning moeten we op korte termijn de technische tekeningen leveren aan de aannemer, met daarop de aansluitpunten van elektra, leidingen en afvoer. De woning wordt pas over 1 jaar opgeleverd en we willen daarom door deze deadline niet een overhaaste beslissing maken voor een keuken , want dit wordt alleen maar gemaakt op het moment dat er een koopovereenkomst wordt getekend bij de keukenboer. Wel weten we de indeling en hebben we enkele getekende en 3 d ontwerpen.

Indeling keuken ontwerpen

Wij zijn opzoek naar de beste indeling voor ons nieuwe huis. De indeling van de keuken mag veranderd worden (graag wel aangeven wat bijkomende kosten zijn voor het verleggen van leidingen). Daarnaast moet er voldoende ruimte zijn om een 6 persoons eettafel kwijt te kunnen. Veel hoge kasten voor opbergruimte. Met daarin bijvoorbeeld de koelkast en de oven in verwerkt. Kookeiland vinden we ook leuk, maar is misschien niet helemaal te realiseren. Wij zijn erg benieuwd naar de ideeën!

Keuken ontwerpen, leveren en plaatsen

Wij willen een nieuwe keuken. De keuken moet voldoen aan bepaalde eisen, passend bij de ruimte, de vloer en de indeling van het huis. Het betreft een ontwerp van een nieuwe keuken, dus ook het technisch inzicht, het ontwerp tekenen, het maken van de keuken en het leveren en plaatsen (inclusief apparatuur en materiaal). De keuken zal 3.50 bij 3.50 worden. Er hoeft geen kookeiland geplaatst worden.

Keuken ontwerpen en plaatsen

Wij zoeken een keuken voor ons monumentale huis. Keuken 6.20 bij 2.20 meter. Tekening bijgevoegd.

Keuken ontwerpen en maken

Wij willen onze bestaande keuken gaan vervangen. Ik het al een eerste ontwerp gemaakt van de gewenste nieuwe keuken. Het moet een keuken worden in een U-vorm, met een semi-kookeiland, die aan de andere zijde een bar functie heeft. Het moet een degelijke maar niet hele luxe keuken worden, met eiken fronten. We willen de keuken laten doorlopen in een aangebouwde serre. Daarbij zullen we in eigen beheer een aanpassing aan de muur verzorgen. Het gevolg is dan dat er wel een steunpaal in de keuken komt te staan, door het blad. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat wij onze wensen en het eerste ontwerp kunnen bespreken.

Keuken laten ontwerpen en maken

Wij zijn van plan een keuken tegen de wand in de breedte van 2. 44 m te plaatsen met daarin verwerkt: koelkast,combi oven, gasfornuis. Vervolgens willen we tegen de linkse muur van 2 meter, ongeveer 90 cm loopruimte, een klein eiland plaatsen met de spoelbak daarop. Onder zullen kastjes komen en de vaatwasser. Totale oppervlakte van de muur is links 2 meter en 2. 44 breed. Wat zijn de mogelijkheden? We hebben onze zinnen gezet op een betonnen werkblad voor een stoere uitstraling.

Budget keuken laten plaatsen

Wij willen een budget keuken laten ontwerpen en plaatsen volgens bijgaande schets. Het gaat om een u-vorm keuken, met indeling zoals op de schets te zien is.

Verzorgen van leidingwerk keuken

Ik heb een nieuwe keuken laten ontwerpen en besteld en deze zal in de wintermaanden van dit jaar geleverd gaan worden. Het monteren van de nieuwe keuken doet de firma waar ik deze gekocht heb. Alleen het verzorgen van leidingwerk verleggen en het correct aanbrengen van de verschillende aansluitpunten moet nog vooraf gedaan worden. Hiervoor krijg ik van de keuken firma een installatie tekening vooraf. Tevens zal ook de oude keuken er uiteraard eerst uitgehaald moeten worden. Dit voor traject zal ik graag willen uitbesteden. Uitbouwen oude keuken en correct leidingwerk en andere gas leiding etc punten. Overigens zal voor eind augustus nog alles worden ingemeten door de keuken firma die hiervoor ook een monteur sturen. Zodat ik precies alle maten weet.

Keuken ontwerpen en inbouwen

Ik ben van plan om een keuken 4 x 3 meter in te bouwen in een woning van 1921, ik wil een heel ontwerp maken met inbouwkasten in de hoogte en wil graag ook inbouw apparatuur en gebruik maken van bestaande gasfornuis en schouw en inbouw kast aanwezig in de woning. Het wordt een open keuken. Ik zal graag tekeningen willen laten maken en een plan. Bezichtiging aanstaande woensdag mogelijk.