Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken met inbouwoven en gasfornuis plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken met inbouwoven en gasfornuis plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken met inbouwoven en gasfornuis plaatsen

Keuken plaatsen

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Verlichting, Ventilatie Wat is de oppervlakte van uw keuken? 4 Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken oude tegelwand moet eruit, nieuwe keuken is van ikea, blad is van Corian, inbouwoven, vaatwasser, afzuigkap, spotjes verlichting, 2 stopcontacten voor andere apparatuur, opnieuw tegelen, ook om het raam heen

Ikea keuken plaatsen

Ik wil een L-vormige keuken 180 x 420 cm laten plaatsen, inclusief de inbouw van het apparatuur. Leidingen liggen al op zijn plek. Kastjes zijn al in elkaar geschroefd. Alleen onderkasten met inbouwoven en vaatwasser en 1 hoge koel/vries combinatie plaatsen. Geen aanrechtblad/kookplaat of gootsteen. Geen deurtjes monteren.

Keuken met inbouwoven en gasfornuis plaatsen

Het plaatsen van een inbouw-oven en gasfornuis.

Inbouw stopcontact verplaatsen in ovenruimte en inbouwoven installeren

Achterin inbouw ovenruimte zit een stopcontact die achter de oude oven zat, maar nu ervoor zorgt dat de nieuwe oven niet past. Ook loopt er een apart snoer naar andere stopcontact bij achterwand keuken. Graag veilige oplossing en verplaatsing elektriciteit aansluiting en inbouwoven installeren. Ik kan foto's maken en appen.

Keuken aanpassen

De bestaande keuken in ons nieuwe huis willen wij een beetje ´pimpen´ door de volgende onderdelen: - Nieuw keukenblad monteren (met nieuwe spoelbak) - Keukentegeltjes vervangen voor andere tegels - Indien mogelijk; oven/gas-combinatie plaatsen op plaats inbouwoven - Greepjes vervangen De materialen zijn in overleg met u.

Demonteren en monteren keukenblok

Graag wil ik een huidig keukenblok (3 kastjes plus inbouwoven) laten demonteren en later opnieuw monteren (inclusief oven/gas/elektriciteit en kraan met afvoer). Er komt een nieuwe vloer in daarom moet de keuken er tijdelijk uit. Er zit ongeveer 2 weken tussen demontage en montage.

Granieten keukenblad aanpassen

Wij hebben momenteel in onze keuken een gaskookplaat van 60 x 60 cm in een granieten blad. Daaronder zitten een inbouwoven en keukenkastjes. Wij willen het blad laten aanpassen zodat er een grote oven van 90 cm breed tussen geplaatst kan worden. De kastjes halen wij zelf weg. We ontvangen graag uw offerte voor het zaagwerk aan het granieten blad.

Werkzaamheden in de keuken

Graag wil ik in een bestaande keuken, in verband met gebrek aan ruimte, mijn werkblad laten bijsnijden en een keukenkastje weg laten halen. Ik heb een kunststof blad van ongeveer 1.50 meter lang. Ik heb de ruimte nodig om een inbouwoven te laten plaatsen. Doen jullie dit en wat zijn de kosten hiervoor?

Klussen in de keuken

Wij willen een keukenkastje laten wijzigen en daar 3 laden laten maken. We hebben momenteel een los gasfornuis met een oven naast het aanrecht staan, die wij willen vervangen. Wij willen een extra stukje aanrechtblad laten plaatsen en daarin een gaskookplaat laten plaatsen. Er onder moet dan een inbouwoven worden ingebouwd. Wij ontvangen graag een offerte.

Keuken met inbouwapparatuur plaatsen

Een keuken plaatsen van 3.2 meter met inbouwoven, inbouw vaatwasser en afzuigkap. Plus een uitsparing maken in het aanrechtblad voor kraan,spoelbak, kookplaat en montage. De keukenkastjes zijn al voor gemonteerd.

Partners

Partners van Casius