Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken gereed maken voor plaatsing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken gereed maken voor plaatsing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken gereed maken voor plaatsing

Keuken gereed maken voor plaatsing

Ik wil een keuken laten klaar maken voor plaatsing. Hiervoor moeten 3 elektriciteitsgroepen aangelegd worden, een niet-dragende muur verwijderd worden, en moet een leiding verlegd worden. Daarnaast wil ik kijken of het mogelijk is om de geizer wat platter tegen de muur te krijgen Ik zou graag deze week een eerste offerte ontvangen, maar de klus zelf heeft geen grote haast.

Aansluitingen keuken verplaatsen en gereed maken voor inductie koken

Aangezien ik een nieuwe keuken laat plaatsen dienen er een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden namelijk: - verplaatsen aansluiting warm en koud water naar voor het raam (ca 4m verplaatsen) - verplaatsen waterafvoer door de vloer en aansluiten in de kruipruimte (ca 4m verplaatsen) - verplaatsen van een dubbel wcd boven het aanrecht - verwijderen van een dubbel wcd boven het aanrecht - plaatsen van een dubbel wcd onder het aanrecht aan de raamzijde (vaatwasser en quooker) - plaatsen van een perilex aansluiting voor inductiekookplaat - plaatsen van een nieuwe groep in de meterkast voor de perilex aansluiting - Aftoppen gasleiding Er zijn tekeningen beschikbaar van de nieuwe keuken waar alle utilities op genoemd zijn.

Aansluitingen maken voor de vaatwasser, kraan en oven

Ik wil de keuken gereed maken voor de installatie van de vaatwasser + een kraan plaatsen, en de oven aansluiten.

Keuken gereed maken voor inductie koken

- Plaatsen van een keramische kookplaat op een kunststof aanrecht - Vierkant op een aanrecht van een kunststof kunnen maken om de kookplaat in te plaatsen - Perilex aansluiting verzorgen - Afstand tussen meterkast en kookplaat bedraagt minimaal 5 meter.

Keuken demonteren, afvoeren en gereed maken voor nieuwe keuken

Keuken op 1e verdieping van drive-in woning uit 1999 demonteren en afvoeren. Wandtegels eraf halen en afvoeren. Geheel gereed maken voor plaatsing nieuwe keuken. 2.42 x 2.72 meter. Waarschijnlijk half juni.

Keuken verwijderen en leidingenwerk verplaatsen

Wij willen graag dat de huidige keuken wordt verwijderd. De nieuwe keuken heeft een andere indeling, hierop dient de elektra, afvoeren en waterleidingen aangepast te worden. Van de keukenleverancier zullen wij binnenkort een aansluitschema ontvangen. De keuken heeft 5 apparaten, namelijk 2 combi oven/magnetrons, koel/vries combinatie, vaatwasser en inductie kookplaat. De huidige keuken heeft een gaskookstel. De spoelbak en vaatwasser komen in een schiereiland. Wij willen graag dat het gas wordt afgesloten. De keuken wordt geplaatst in week 28 door de leverancier, dus wij willen graag dat het werk eind week 27 gereed is. Mocht u meer informatie nodig hebben dan ben ik het beste per mail te bereiken.

Keuken verwijderen en gereed maken voor plaatsing nieuwe

We can only speak English. So we prefer a team or at least one member who can speak English for good communication. We are going to replace our kitchen. But before that, we need to replace our old kitchen. The old kitchen is shown in the attached photo. It is a L-shape and the total length is about 3.2 meter + 2.3 meter. The whole kitchen is wooden including the workplace. So the removal cannot be too difficult. Because the positions of the oven and the sink are unchanged, there is probably no need for rearrangement of the lines. Additionally, we also want to drill a new ventilation tunnel to the outside. If you can do it, we can also discuss it. There is an drawing of installing for the new kitchen.

Keuken verwijderen en voorbereiden op keukplaatsing

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en nu zoek ik iemand die de huidige keuken kan verwijderen en de ruimte gereed kan maken voor de nieuwe keuken. Ik heb een gedetailleerd leidingsplan. Het gaat om het verwijderen van de wandtegels, het leidingwerk (al denk ik dat alles al aanwezig en ongeveer op de goede plek zit) en het stuken van ongeveer 8m2 (waar nu de tegels zitten). Eventueel is er nog een stukje plafond dat ook gestuukt moet worden, maar dit wordt pas duidelijk als de keuken weg is. Tevens graag de oude keuken afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken besteld welke vanaf oktober geplaatst kan worden. Daarvóór moeten de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden: - realiseren tussendeur tussen hal en schuurtje (voorzijde huis - gipswand); - realiseren water- aan- en afvoer in schuur voor aansluiten wasmachine. Hoofdaansluiting water zit onder voordeur, hemelsbreed circa 3 meter van de plek waar de wasmachine moet komen staan; - sloopwerk keuken; - keukenwand gereed maken voor nieuwe keuken. Deeloffertes voor bijvoorbeeld alleen de tussendeur zijn ook welkom.

Keuken laten plaatsen en leidingen verleggen

Ik heb een casco keuken waar ik een nieuwe IKEA keuken in wil. Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van de keuken van 1750 x 2800 cm. en alle voorbereidende werkzaamheden. Bij de voorbereidende werkzaamheden zit ook de aansluiting van de wasmachine verplaatsen. Voorbereidende werkzaamheden (die ik zo kan bedenken): werkblad bewerken zodat gootsteen erin kan, gasleiding verleggen, waterleiding verleggen, extra elektra punten, cv pijp afvoer wegwerken (recht in plaats van met rare bocht zoals nu) en zorgen dat de wasmachine op de gang kan staan. Het plafond zijn gipsplaten die vervangen moeten worden, dus dat kan eruit indien nodig. De keuken kan binnen twee dagen bezorgd worden. Voor eind november wil ik alles gereed hebben. Het keukenblokje wat er nu nog instaat gaat er as zaterdag 7 november uit (doen we zelf). Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius