Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken opnieuw laten bekleden met folie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken opnieuw laten bekleden met folie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken opnieuw laten bekleden met folie

Keuken plaatsen en gordijnrails ophangen

Ik wil graag een kleine Ikea keuken plaatsen, trap bekleden eventueel, gordijnrail ophangen.

Keuken opknappen

Keuken van 2006 met totaal 12 deurtjes en 5 laden. Folie laat op sommige kastje los, sommige zijn zelfs ingescheurd. Ik wil de folie van alle kastjes (i.v.m. kleurverschil) en lades laten verwijderen en de kastje opnieuw laten bekleden met folie of met kwaliteit verf laten spuiten in de kleur Fresco (bestaande kleur).

Wrappen van de keuken

We zouden graag onze complete keuken (exclusief keukenblad) willen laten bekleden. Het betreft 9 laatjes, 9 kastjes inclusief zijpanelen + 8 hoekig tafel en een luifel die erboven hangt.

Keukenkastjes opnieuw bekleden

Ik wil graag alle keukenkastjes en laden opnieuw laten bekleden. Het gaat om twee grote laden en drie kleine laden. Verder gaat het om vijf kastjes, de koelkast en de oven. Het is een Bruynzeel keuken en de folie laat steeds los.

Keuken opnieuw laten bekleden met folie

Wij hebben nog goede keukenkastjes, maar op sommige plaatsen laat de folie los. Het gaat om 7 lades en 9 kastjes in diverse afmetingen. We denken aan folie, maar advies over eventueel andere mogelijkheden is ook welkom.

Keuken opnieuw laten bekleden met folie

Wij hebben ons recreatiechalet verkocht, maar bij de verkoop afgesproken dat we nog werkzaamheden aan de keuken zullen laten uitvoeren. De folie op diverse frontjes laat los. Het is nog niet heel ernstig, maar we willen dit netjes laten repareren. We ontvangen graag uw offerte.

Keuken voorzien van nieuwe achterwand

Ik zou graag de achterkant van mijn keuken willen 'bekleden' met tegels (groot formaat tegels) of composiet. De rvs achterplaat moet er dan ook af zodat de gehele achterkant hetzelfde is 'bekleed'. Het moet de gehele breedte zijn van de keukenachterkant en de hoogte t/m de afzuigkap. In de bijlage een foto met de maten erop. Zouden jullie een inschatting (indicatie) kunnen maken van de kosten om dit voor elkaar te maken (voor tegels en composiet)?

Keuken opnieuw laten bekleden met folie

Zou graag onze keukenkastjes opnieuw laten bekleden. Gaat om 15 kastjes in verschillende maten.

Keuken opnieuw bekleden met folie of spuiten

Ik wil graag mijn keuken laten overtrekken of spuiten. Deze heeft nu een lichtgrijze kleur, ik zou hem graag in wit hoogglans willen hebben. Ik weet niet of het massieve deurtjes zijn of met folie overtrokken. Graag een voor beide. Als mijn keuken na half maart en voor begin april gedaan zou kunnen worden, zou dat heel fijn zijn.

Aanrechtbladen vervangen

Ik wil graag mijn aanrechtbladen vervangen. Ook wil ik de achterwand van de keuken laten bekleden. Ik heb een blad van 2.70 meter en een blad van 1.77 meter. Ik heb nu bladen van kunststof, het materiaal van de nieuwe bladen wil ik graag in overleg.