Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keramische kookplaat installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keramische kookplaat installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keramische kookplaat installeren

Keramische kookplaat aansluiten

Alleen kabel aan nieuwe keramische kookplaat aansluiten in nieuw huis Kabel is aanwezig Wat kost dat. Gr.

Afzuigkap laten monteren en perilex stekker aansluiten

Ik heb een wand afzuigkap (opbouw) die met een flexibele ( 2.50 meter hoog) buis naar de muur toe moet worden verbonden. Tevens moet er een aansluiting komen voor de keramische kookplaat.

Keramische kookplaat installeren

Ik wil namens mijn moeder graag uw advies en een offerte ontvangen. Zij heeft momenteel in haar aanrechtblad als kookplaat een Constructa combinatie kookplaat met 2 inductie en 2 keramische platen. Ze heeft die kookplaat aan de buitenzijde opgemeten en de maat is dan 50 x 57 cm. Bij Gamma is momenteel een aanbieding voor een keramische kookplaat van 51 x 60 cm (€259,00). We willen graag uw advies of deze dan in het blad ingebouwd kan worden en wat daarvan de kosten zijn.

Schuren van een houten aanrechtblad en inductiekookplaat plaatsen

Graag wil ik ons houten keukenblad laten schuren en in de olie/lak laten zetten. Ook zou ik de aanwezige keramische kookplaat willen vervangen door een inductiekookplaat. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Glasplaat keramische kookplaat Whirlpool vervangen

Wij ontvangen graag een offerte voor het vervangen van een beschadigde glasplaat van een whirlpool keramische kookplaat. Prijs graag inclusief nieuwe glasplaat en demonteren oude plaat.

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

Wij overwegen om onze keramische kookplaat te gaan vervangen door een grotere inductiekookplaat. Daarbij moet de opening in ons granieten aanrechtblad dan ook worden vergroot. We willen daarvoor graag advies en een prijsindicatie ontvangen.

Recht model keuken plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen, de keuken is recht en is 2.60 meter lang en heeft bovenkastjes. Keramische kookplaat -magnetron en afzuigkap onder kastje. En verlichting.

Technische tekening van de keuken maken

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en hiervoor een keuken ontworpen. Nu heeft de aannemer een technische tekening nodig voor het plaatsen van leidingen, elektra, gas, etc. Bij IKEA hebben we een keuken ontworpen welke we t.z.t. willen gaan plaatsen, en zouden graag met behulp van dit ontwerp een technische tekening willen verkrijgen. De tekening moet aan een aantal eisen voldoen en onder andere aansluitingen voor vaatwasser, koelkast, combimagnetron en keramische kookplaat bevatten. Bouwtekening en ontwerp van keuken zullen beschikbaar zijn. De klus heeft wel haast, 10 juli moeten we een technische tekening aanleveren.

Uitsparing in granieten aanrechtblad aanpassen

Wij hebben een huurhuis. In de keuken zit een vierpits gaskookplaat. We hebben de keramische kookplaat uit onze vorige keuken meegenomen. De uitsparing voor deze plaat is te smal. Ik heb gemeten en de breedte van de uitsparing is 49 cm. De kookplaat is 49,5 cm, dus hij past niet. Wat gaat het kosten om de uitsparing 1 cm groter te maken? Het gaat om een granieten blad.

Keramische kookplaat installeren

De oude keramische (AEG) is defect. Ik heb een nieuwe AEG keramische kookplaat gekocht (90 cm) met exact dezelfde afmetingen als de huidige. Het gaat om het vastzetten van de nieuwe kookplaat in de nis van het granieten aanrechtblad en het aanzetten van een stekker.

Partners

Partners van Casius