Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inmeten en plaatsen composiet keuken werkblad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inmeten en plaatsen composiet keuken werkblad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inmeten en plaatsen composiet keuken werkblad

Voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken

Gevraagd wordt een offerte uit te brengen voor de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van een keuken. Graag gaan we met u in overleg om de werkzaamheden door te spreken. Bijgevoegde ontwerptekening geeft een goede indruk van de voorziene keukenindeling. De leverancier komt 31 augustus inmeten, dus ik denk dat het handig is om eind september te starten met de klus. Overzicht van gevraagde werkzaamheden: - Eventueel aanbrengen verlaagd plafond. - Aanpassen elektra, plaatsen van stopcontacten, plaatsen van lichtschakelaars en plaatsen van verlichtingspunten (spotjes) - Eventueel verleggen van een aansluitpunt voor de inductieplaat (er zit al een stopcontact op krachtstroom). - Afvoer naar de riolering vanaf de gootsteen en vanaf de vaatwasser aanpassen. - Verwijderen/afdoppen van een gasleiding. - Aanbrengen isolatie bij het raam gedeelte. - Doortrekken van een ietwat scheef muurtje (circa 10 cm). - De keuken afwerken en stucen. Wat doen we zelf: Verwijderen en afvoeren van de oude keuken en de schroten, leggen van de laminaatvloer en schilderen van de wanden.

Nieuw kunststof aanrechtblad monteren

Inmeten blad. Nieuw aanrechtblad plaatsen, oude blad afvoeren, nieuwe kraan plaatsen, nieuwe spoelbak en nieuw gasstel plaatsen. Kitten rand rondom, een gebroken tegeltje vervangen. Het blad is circa 3,30 m breed.

Inmeten en plaatsen composiet keuken werkblad

Het betreft een composiet werkblad (wit), voor een keuken met hoek en koof (door afvoer). De afmetingen voor lange zijde zijn 268 cm x 63,5 cm diep en 45 cm x 63,5 cm voor korte zijde. In de linkerhoek moet er circa 18 cm van de hoek worden gesneden. Uitsparingen: - Kookplaat opbouw - Kraan - Spoelbak onderbouw (in kastje van 40 cm breed, dus afmetingen spoelbak circa 36 x 40 cm. De spoelbak zou dan ook bij jullie vandaan komen)

Keukenblok inmeten en plaatsen

Inmeten keukenblok en plaatsen van een keukenblok plus blad. Aansluiten van de kraan van het keukenblok.

Inmeten en plaatsen composiet keuken werkblad

Wij willen graag een keuken werkblad van composiet laten inmeten en plaatsen.

Achterwand en werkblad in de keuken plaatsen

Ik wil in mijn keuken een nieuw kunststof aanrechtblad van 60 X 282 cm en een bijpassende achterwand van 70 x 355 cm. Het aanrechtblad is helemaal recht, met 1 spoelbak,1 kraan en 1 gaskookplaat. In de achterwand zit een lichtpunt en 2 wandcontactdozen. Ik laat het hier graag even goed inmeten en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Nieuw keukenblad van GAMMA plaatsen

Wij willen ons bestaande keukenblad vervangen door een nieuw keukenblad. Het gaat om een L-vorm keukenblad van globaal 250 bij 60 cm en het andere gedeelte 180 bij 60 cm. Kunt u het bestaande keukenblad (waarschijnlijk van hout) verwijderen en het nieuwe (via GAMMA t.z.t. bestelde keukenblad van hout) inmeten en/of plaatsen inclusief nieuwe wasbak (inbouw) en één standaard warm/koud kraan plus gaskookplaat? Wij schaffen deze materialen zelf aan. Wij krijgen eind augustus de sleutel van de nieuwe woning. Het liefst zouden wij eind september/begin oktober de werkzaamheden laten uitvoeren.

Composiet blad op maat laten zagen

Heer/mevrouw, Voor een klant van ons bouwbedrijf hebben we een composieten keukenblad laten plaatsen waarvan alleen nog 1 gedeelte van de achterwand op maat gesneden moet worden. Ik heb zelf een stuk blad in bezit wat op maat gezaagd moet worden. De afmeting van dit stuk blad is H: 600 en B:635. Waarschijnlijk hoeft niks van de hoogte en breedte af. Er hoeft alleen hoek uit de achterwand gezaagd te worden voor het raam wat in de weg zit. De dikte is 1. 2cm. Zie bijlage voor de foto. De randen moeten mooi afgewerkt worden. Ik wil graag weten wat me dit gaat kosten. Graag op korte termijn. Graag wil ik weten wat de meerprijs is wanneer jullie het zelf komen inmeten. De locatie Amsterdam West. Met vriendelijke groet,

Aanrechtblad in de keuken vervangen

Ons huidige aanrechtblad is rondom de kraan sterk opgezwollen door het indringen van water en de kraan beweegt in het ontstane gat. Wij laten graag een nieuw blad monteren en de oude kraan weer plaatsen en afkitten. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvangen hiervoor uw offerte.

IKEA keuken installeren en blad inmeten en plaatsen

In een huis met praktijkruimte willen wij graag een IKEA keuken laten plaatsen. Het gaat om een hoekaanrecht van links 158 cm en rechts 308 cm, gemeten aan de muurzijdes. De rechterzijde moet afgewerkt worden. Verder willen wij een vrijstaand kookeiland van 150 x 100 cm. We hebben al een partij die de huidige keuken verwijdert. We willen een blad laten inmeten en laten leveren. Het gaat om een kunststof blad met multiplex vulling, die IKEA niet in het assortiment heeft. We hebben een tekening van de keuken en kunnen die aan u mailen. Op basis van uw globale prijsindicatie kunnen wij dan besluiten of we u uitnodigen op locatie. Er staan foto's van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius