Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inductiekookplaat inbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inductiekookplaat inbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inductiekookplaat inbouwen

Inductiekookplaat inbouwen

Ik wil een inductiekookplaat inbouwen, elektriciteit is al in orde. Tevens moet er nog een gat geboord worden.

Gat in een keukenblad maken voor de kookplaat

Ik wil graag een inductiekookplaat plaatsen in een keukenblad wat nog gezaagd moet worden. Het is een “normaal”. keukenblad, van woningbouw. Daaronder wil ik een oven, inbouwen, daar moet dan wel rekening mee worden gehouden. Voor de rest niets bijzonders te melden.

Inductiekookplaat inbouwen

Wij willen in ieder geval wat het koken betreft van het gas af en onze keuze is op inductie koken gevallen. De huidige gaskookplaat meet boven 685 X 510 mm en de grote van het huidige gat in het keukenblad is plusminus 480 X 560 mm. Er is een aansluiting voor elektriciteit aanwezig, 2 fasen volgens mijn informatie.

Inductiekookplaat inbouwen

Graag op korte termijn inbouwen bij Praxis aangekochte inductiekookplaat incl. aanrechtblad uitfrezen.

Glasplaat van de inductiekookplaat vervangen

Ik wil een bestaande inductiekookplaat waarvan de glasplaat is gescheurd laten uitnemen en een nieuwe inductiekookplaat laten inbouwen. Het gaat om een Siemens EH975LVC1E (90 cm breed)

Dampkap en inductiekookplaat inbouwen

Interesse in het inbouwen van een dampkap in combinatie met een inductiekookplaat. Een Aero kap in het keukenblad, direct naast de kookplaat.

Apparatuur keuken inbouwen

Graag uw offerte voor het plaatsen van een inbouwoven, een inductiekookplaat en een vlakscherm geïntegreerde afzuigkap. Wij verzorgen zelf de apparatuur. Het gaat puur om het inbouwen.

IKEA keuken plaatsen

Ik wil graag een Ikea keuken laten plaatsen. De keuken bestaat uit 8 kasten en een werkblad die bestaat uit een hoek van 90 graden en een hoek van 130 graden. Daarnaast bestaat de keuken uit de volgende Ikea inbouw apparatuur: oven, magnetron, inductiekookplaat, vaatwasmachine en een koelvries combinatie. Het inbouwen dient opgenomen te worden in de prijsindicatie. Belangrijk om te melden is dat de huidige keuken al voorzien is van een keramische kookplaat dus een stroomaansluiting en een extra groep is reeds aanwezig. Ook dient de spoelbak en de kraan uiteraard geplaatst te worden. Graag ontvang per mail een offerte voor voor het plaatsen van de keuken en het aansluiten van de inbouw apparatuur! Momenteel heb ik een offerte ontvangen van een gerenommeerd keukenplaats bedrijf die ca € 1450 bedraagt en dat vind ik al aan de hoge kant. Voor dit bedrag wordt de keuken geplaatst en alle apparaten (inclusief materiaalkosten) aangesloten! Indien de offerte boven dit bedrag uitkomt heeft reageren geen zin.

Keuken monteren

Ik zoek een monteur die voor in week 19 een keuken kan plaatsen. Het is een nieuwe keuken heeft in een showroom opgesteld gestaan. Keuken is recht en 325 cm breed en extra diep 73 cm heeft een composiet aanrechtblad. Er is 1 bovenkastje, 3 kasten onder het blad en een hoge kast voor de koelkast en de magnetron. Afzuigkap, magnetron, inductiekookplaat en afwasmachine inbouwen/aansluiten. De plaats waar hij moet komen staat nog geen keuken en is voorzien van elektra/afvoer en water. Ben zelf al bezig om volgens tekening water/elektra en de afvoer op de plaats aan te leggen. Mogen er nog meer vragen zijn zie ik deze. Ik kan desgewenst een paar foto's van de situatie maken.

Inductiekookplaat inbouwen en aansluiten

Graag wil ik mijn nieuwe inductiekookplaat in laten bouwen en aan laten sluiten.