Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbouwvaatwasser vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbouwvaatwasser vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbouwvaatwasser vervangen

Inbouwvaatwasser vervangen

Ik wil een inbouw vaatwasser laten verwijderen en evt. Een nieuwe aanschaffen en laten installeren. De oude krijg ik er zelf niet goed uit. Keuken is op de 1e verdieping (drive-in woning) en de keuken is recht boven de meterkast. De vaatwasser hebben de vorige bewoners zodoende rechtstreeks in de meterkast aangesloten Graag als het kan ook door de vakman een nieuwe vaatwasser laten leveren als deze dit kan rond de 250-400 euro. Maar in de eerste plaats wil ik deze oude gedemonteerd en verwijderd hebben

Deur van vaatwasser vervangen

De deur van onze inbouwvaatwasser is kapot door lekkage. Deze moet nu vervangen worden in dezelfde stijl als de rest van de keuken.

Inbouwvaatwasser vervangen

Onze inbouw vaatwasser is aan vervanging toe. De nieuwe vaatwasser moet dus aangesloten worden en het front moet ook overgezet worden van de oude vaatwasser op de nieuwe.

Inbouwvaatwasser Siemens installeren

Ik wil graag mijn oude inbouw vaatwasser laten vervangen door een nieuwe. De oude dient te worden verwijderd en de nieuwe geplaatst. Het werk dient deze week uitgevoerd te worden.

Aanrechtblad vervangen en vaatwasser inbouwen

Ik heb een brandvlek op mijn keukenblad. Kunststof. Wil het keukenblad vervangen. De spoelbak en de kraan iets verplaatsen om ruimte te maken voor een inbouwvaatwasser van 45 cm breed. Het keukenkastje onder de spoelbak moet kleiner worden (50 cm i.p.v. 60 cm) Het is een kleine compacte Bruynzeel keuken wit. Hoeveel kost mij deze aanpassing?

Inbouwvaatwasser vervangen

Onze Etna inbouw vaatwasser (model TFI8018RVS/E01) is kapot en willen wij graag zo snel mogelijk laten vervangen. We ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe vaatwasser. Het merk maakt ons niet zoveel uit, als de kwaliteit maar goed is. Het frontpaneel moet worden geplaatst en de oude vaatwasser moet worden afgevoerd. De afmetingen van de huidige vaatwasser zijn (HxBxD) in cm 82 x 59,5 x 54.

Inbouwvaatwasser repareren

Het voorblad van de inbouw vaatwasser is los gaan laten en scheuren, is dit te repareren of te vervangen? Wat zijn daar de kosten van?

Inbouwvaatwasser laten vervangen

Het vervangen van de oude inbouw vaatwasser door een nieuwe vaatwasser in een bestaande keuken, het betreft een volledig geïntegreerd model.

Inbouwvaatwasser vervangen

Inbouwvaatwasser plaatsen. De huidige is stuk en moet dus vervangen worden. De nieuwe vaatwasser heb ik al in huis.

Inbouwvaatwasser vervangen

Wij willen onze oude inbouwvaatwasser vervangen. We zullen zelf een nieuwe aanschaffen. Graag laten we voor de kerst de oude demonteren en de nieuwe plaatsen. Vooraf ontvangen wij graag een prijsindicatie van de kosten.