Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbouwkoelkast ombouwen tot kast met planken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbouwkoelkast ombouwen tot kast met planken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbouwkoelkast ombouwen tot kast met planken

Inbouwkoelkast ombouwen tot kast met planken

Wij hebben de inbouwkoelkast met daaronder een ingebouwde vriezer en we willen deze ruimte om laten bouwen naar een voorraadkast. Het koelkastdeel moet een voorraadkast worden met 2 of 3 legplanken, het vriezer deel wordt een kast met 1 plank. Nog een witte achterwand dient geplaatst te worden. We weten nog niet precies hoe of wat omdat de koelkast en vriezer er nog in zitten, zie de bijgevoegde foto. Graag willen we een vast prijsvoorstel, all-in (materialen, planken, scharnieren et cetera).

Een bestaande voorraadkast in de keuken ...

Een bestaande voorraadkast in de keuken ombouwen tot een kleinere voorraadkast met daarnaast een nis waarin een inbouwkoelkast geplaatst kan worden. De bestaande kast is 2,5 meter breed en 1 meter diep. De koelkast moet nog aangeschaft worden en moet ook geplaatst en aangesloten worden.