Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbouwen van een magnetron? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbouwen van een magnetron. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbouwen van een magnetron

Inbouwen van een magnetron

Verzoek tot het inbouwen van een magnetron in een bestaande keuken. Graag z.s.m. inbouwen aankomende week.

Combimagnetron met oven laten inbouwen

Wij willen graag in een bestaande keuken een inbouw COMBI magnetron/oven. Graag ergens onder het fornuis!? Wij willen graag een indicatie van prijs om dit te laten inbouwen, ik heb foto's van de keuken bijgevoegd. Ik verneem graag uw reactie.

Bosch combimagnetron inbouwen

Bestaande keuken heeft een 45 cm combi magnetron (keuken met plek voor 60 cm oven), deze moet uitgebouwd worden en nieuwe oven (60 cm) dient ingebouwd te worden, de oven zal ik nieuw in de doos thuis hebben staan.

Keuken verbouwen en apparatuur verplaatsen

We willen de bestaande keuken aan laten passen. Er staat een kastenwand met oven en magnetron in midden van de kamer. Deze willen we opsplitsen en inbouwen in het andere keukendeel ( kookeiland en keukenwand/aanrecht) Ook willen we een nieuwe vriezer invoegen en een 4 of 6 pits gasfornuis. We weten niet precies wat mogelijk is en willen graag ook advies. Wat kost zo' n aanpassing?

Aanpassingen in de keuken

Een vaatwasser in een keukenblok inbouwen en een kastje aanpassen: 1) Het inbouwen van een vaatwasser in een keukenblok. Hiervoor is het nodig om een leiding voor de water aan- en afvoer door te trekken (+/- 1,5 meter). 2) Daarnaast zal waarschijnlijk een nieuwe elektriciteitsgroep aangemaakt moeten worden want de keuken heeft op dit moment 1 groep. De oven, magnetron en koel/vriescombinatie zitten nu al op die ene groep. 3) In een kastje wil ik graag twee schuiflades laten maken

Keukenrenovatie en nieuwe magnetron

Ik wil graag mijn bestaande keuken laten renoveren. Wij zouden graag nieuwe frontjes (het aanrechtblad is 6 meter in een L-vorm, met keukenkastjes hierboven- het is een soort van schiereiland) willen en een nieuwe magnetron laten inbouwen. Over de magnetron zouden we graag wat advies willen ontvangen qua mogelijkheden.

Apparatuur in de keuken inbouwen

Er wordt bij mij in januari een keuken geplaatst, nu wil ik graag een afzuigkap, inbouw kookplaat, inbouw combi magnetron laten monteren. Graag hier over een offerte.

Magnetron monteren en wokbrander repareren

Ik wil een nieuwe combi/magnetron laten inbouwen (oude is er inmiddels uitgehaald) en een wokbrander laten repareren (blijft niet branden als ik de knop loslaat).

Gaskookplaat inbouwen en afzuigkap monteren

Ik wil graag een gaskookplaat in mijn keukenblad laten inbouwen, de afzuigkap onder een kastje laten monteren en een plank op de muur laten monteren. Het aanrechtblad is van hout (multiplex) en hier moet nog een gat ingezaagd worden. De afzuigkap moet onder een kast gemonteerd worden, in het kastje moeten twee gaten gemaakt worden zodat de luchtafvoer daar doorheen naar buiten kan, er zit al een gat in de buitenmuur. De plank op de muur moet stevig zijn omdat hier een magnetron op komt te staan. Tot slot zou ik graag een lamp in de badkamer laten monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

IKEA keuken plaatsen

Ik wil graag een Ikea keuken laten plaatsen. De keuken bestaat uit 8 kasten en een werkblad die bestaat uit een hoek van 90 graden en een hoek van 130 graden. Daarnaast bestaat de keuken uit de volgende Ikea inbouw apparatuur: oven, magnetron, inductiekookplaat, vaatwasmachine en een koelvries combinatie. Het inbouwen dient opgenomen te worden in de prijsindicatie. Belangrijk om te melden is dat de huidige keuken al voorzien is van een keramische kookplaat dus een stroomaansluiting en een extra groep is reeds aanwezig. Ook dient de spoelbak en de kraan uiteraard geplaatst te worden. Graag ontvang per mail een offerte voor voor het plaatsen van de keuken en het aansluiten van de inbouw apparatuur! Momenteel heb ik een offerte ontvangen van een gerenommeerd keukenplaats bedrijf die ca € 1450 bedraagt en dat vind ik al aan de hoge kant. Voor dit bedrag wordt de keuken geplaatst en alle apparaten (inclusief materiaalkosten) aangesloten! Indien de offerte boven dit bedrag uitkomt heeft reageren geen zin.