Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horeca keuken plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horeca keuken plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horeca keuken plaatsen

Horeca keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe horeca keuken laten plaatsen voor een studentenvereniging waar wij voor grote groepen koken. Gewenst: - 2 fornuisblokken met 6 pitten en een oven - 2 afzuiging + motoren voor bovengenoemde fornuisblokken - 2 wasbakken met serviesdouche kraan - Circa 4 meter (in verschillende delen) aan rvs werktafel.

Complete horeca-afzuigkap installeren

In het pand van onze studentenvereniging hebben wij een keuken van 4 x 3 meter waar nu een oude afzuiginstallatie hangt. Wij gebruiken de keuken vaak, er staat een 6-pits gasfornuis/oven van 1,5 meter breed. De huidige afzuiginstallatie werkt slecht en we willen die graag laten vervangen door een RVS-afzuiginstallatie met verwijderbare roosters voor wekelijkse schoonmaak. Er is een aansluiting naar boven door een schacht. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw voorstel en prijsopgave. Daarover moeten we met het bestuur en de leden even overleggen. U kunt mij via het mobiele nummer bellen voor een afspraak.

Deukjes uit een Makeline koelwerkbank verwijderen

In onze horeca-keuken zitten een aantal deukjes in onze RVS Makeline koelwerkbank en we willen graag door een vakman laten beoordelen of dat hersteld kan worden. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

In onze keuken is onze afzuigkap aan vervanging toe en wij zijn opzoek naar een nieuwe kap + installatie en motor. Nu zou ik graag een offerte willen ontvangen wat betreft een compleet nieuwe afzuigkap installeren (of een gereviseerde) bij ons in de keuken. Als u een keer langs zou willen komen om het te bekijken zou dat ook top zijn.

Horeca keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt geleverd in de maand mei en binnen twee weken geplaatst. De keuken heeft 8 onder- en bovenkasten, één spoelmachine, één vriezer, twee ovens, twee fornuizen, drie koelkasten. U begint in een lege ruimte.

Afzuiginstallatie plaatsen in de keuken

Ik zou graag de opties willen bespreken voor het plaatsen van een afzuigkap (4 meter breed) en een geurfilterkast (2 m x 70 cm x 70 cm). De werkzaamheden zullen vanaf 3 augustus moeten plaatsvinden i.v.m. de sleuteloverdracht. Graag installateur met horeca ervaring. Telefonisch alleen weekend en/of na kantoor uren (vanaf 17:00 uur).

Professioneel afzuigsysteem voor horeca installeren

Ik start binnenkort met een winkel wat voorziet in afhaalmaaltijden. Hiervoor laat ik een keuken installeren en er moet een afzuigsysteem komen. Omdat deze niet aan de straatkant uit mag komen moet er ongeveer 10 meter aangelegd worden naar de "zijkant" van het pand. Inclusief geurkoolstoffilter, het kanaalwerk en alle aansluitingen. Ik zou graag een indicatie ontvangen van kosten.

Voorbereiden van een professionele keuken

Voorbereiding nieuwe keuken; 60 m2 bestaande betonnen vloer repareren (kleine scheuren en gaten) en van vet- en schoonmaakmiddelbestendig coating voorzien, verleggen gas, water en afvoer. Voorbereiding tbv installatie afzuigkap (bestaande opening in dak), aansluiting van een horeca 6-pits fornuis en oven. Gaarne een offerte voor bovenstaande. Uitvoering tussen nu en 30 september.

Horeca keuken plaatsen

Wij willen in ons buurthuis een nieuwe keuken plaatsen

Installeren 2 hands keuken apparatuur

Installeren van 2 de hands horeca apparatuur zodat de keuken geschikt is voor een kookcursus. Het is een betegelde ruimte van 8 bij 5 meter. Ik weet niet of er leidingen verlegd moeten worden. Betreft een overname van een pand, deels materialen aanwezig zoals koelcel, werkbank etc. Zal gekeken moeten worden of dit in orde is, deels wellicht wat nieuwe apparatuur plaatsen.