Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hetal carrouselkast repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hetal carrouselkast repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hetal carrouselkast repareren

Carrouselkast keuken repareren

Ik heb een 10 jaar oude keuken met een Hetal carrousselkast. Door dat het hydraulische systeem nogal zwaar gaat zijn de onderdelen wat versleten. Ik ben op zoek naar keuken specialist die dit kan herstellen.

Hetal carrouselkast repareren

Ik wil een Hetal carrousel kast van onze keuken laten repareren. De deurtjes zijn er nu af, er lijkt ook wat verbogen. Graag daarom ook advies wat eventueel nieuw aan te schaffen aan onderdelen.

Hetal carrouselkast in de keuken repareren

Mijn keuken is 12 jaar oud {ziet er nog uit}nu liggen de deurtjes van de carrouselkast {HETAL} eruit en hij draait niet meer

Hetal carousselkast in de keuken repareren

Ik heb een Hetal carrouselkast. Deze blokkeerde en ik heb hem gedemonteerd. Hij moet gerepareerd worden en herplaatst.

Hetal carrouselkast repareren

Van mijn carrousel is de buishouder kapot gegaan en deze moet vervangen worden door een andere.

Hetal carrouselkast in de keuken repareren

1 van mijn 2 Hetal es 70 carrouselkasten is stuk. Ik heb al een nieuwe onderdeel besteld, maar dat moet nog geïnstalleerd worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Hetal ES-70 carrouselkast in de keuken repareren

Carrousel kast keuken werk niet naar behoren deurtje valt uit de steun. En van de ander sluiten de deuren niet meer naar behoren en het draaisysteem werkt tevens ook niet meer optimaal.

Hetal carrouselkast in de keuken repareren

Een deurtje draait niet meer, hier en daar speling en wat deeltjes vervangen en vastzetten

Hetal carrouselkast laten repareren

Ons Hetal carrousel kastdeurtje zit los. Hierdoor sluiten deuren niet meer.

Carrouselkast repareren of vervangen

In mijn huidige keuken zit een carrousselkast van Hetal. De diameter van het plateau is 80 cm. De deurtjes zijn horizontaal 32 cm breed en de kast is ong. 72,5cm hoog. Ik ben voornemens zelf nieuwe deurtjes te laten maken. Waar het mij dus om gaat is het repareren/vervangen van de carroussel zelf (incl. Beugels e.d. die aan het deurtje zitten). De zaak is gammel. Zou iemand mee daarmee van dienst kunnen zijn? Gr. P.S. De bijlage geeft wellicht duidelijkheid.