Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2e hands keuken laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2e hands keuken laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2e hands keuken laten plaatsen

2e Hands keuken laten installeren

Ik wil een 2e hands keuken laten installeren. De keuken die ik wil kopen moet nog gedemonteerd worden ik weet niet of ik dat ook door de monteurs wil laten doen of ik dat zelf zal doen, dat ligt aan de kosten hiervoor en misschien kunnen de monteren zo beter zien hoe hij in elkaar heeft gezeten. Ik wil de spoelbak wel in de hoek waar hij zit, want daar zit de oude aansluiting van de huidige keuken ook, verder weet ik niet of ik de andere apparatuur op de originele plek wil of indien mogelijk op de plek waar ze van de oude keuken zitten.

Tweedehands keuken plaatsen en aansluiten

Ik wil een 2e hands keuken laten plaatsen, inclusief apparatuur. De opstelling is anders dan op de foto's, hij moet enkelwandig worden geplaatst. De keuken heeft 8 stuks apparatuur (close-in boiler, vaatwasser, vriezer, koelkast, stoomoven, oven, gaskookplaat en afzuigkap). Graag een offerte voor het plaatsen van de nieuwe keuken. De oude keuken is reeds verwijderd en de 2e hands keuken is al aanwezig (de te plaatsen keuken is compleet gedemonteerd dus geen losse onderdelen maar de kastjes/kasten zijn per geheel eruit gehaald).

Keuken demonteren en transporteren

Ik wil een 2e hands keuken laten demonteren en laten vervoeren van Amsterdam naar Kaatsheuvel. Dit dient te gebeuren op woensdag 14 december.

Gaskookplaat aansluiten

Mijn dochter is in Zeist komen wonen en heeft een 2e hands gaskookplaat gekocht. Alleen past de aansluiting niet op haar nieuwe keuken. Kunt u een indicatie geven wat het kost een nieuwe aansluiting er op te zetten en aan te sluiten.

Tweedehands keuken plaatsen

Ik wil een 2e hands keuken laten plaatsen, inclusief apparatuur. De indeling is anders, waardoor de elektra aangepast moet worden, gasleiding verlegd en afvoer van de afzuigkap op een andere plaats gemaakt moet worden. De keuken heeft 11 onder en bovenkasten. 5 stuks apparatuur (vaatwasser, koelkast, fornuis, oven, afzuigkap). Graag een offerte voor het verwijderen van de oude keuken (1 keukenblok van 3 meter - met 9 onder en bovenkasten (koelkast, vaatwasser, oven, fornuis, afzuigkap) en het plaatsen van de nieuwe keuken. Op basis van de offerte zal ik beslissen of ik de oude keuken zelf verwijder of laat doen. Voorwerk & plaatsing in de weken 28/29.

Keuken door 2e hands keuken vervangen

Ik wil graag de oude keuken laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe (2e hands) keuken laten plaatsen. Het aanrechtblad moet aangepast worden en de vaatwasser en kookplaat moeten worden aangesloten. Er zal in de meterkast een tweetal groepen bijgeplaatst moeten worden.

Caroussel in de keuken leveren en monteren

De carrousel in onze keuken is gebroken. Deze mag 2e hands gemonteerd worden. De 2 deurtjes zijn nog wel aanwezig en herbruikbaar (afmetingen 330 mm x 697 mm). De diameter van de carrousel is ongeveer 500 mm, en heeft een hoogte van ca. 720 mm.

Tweedehands keuken installeren

Ik wil (met spoed, liefst morgen, wegens plotselinge annulering van oorspronelijke plaatser) een tweede hands keuken laten plaatsen in mijn rijtjeshuis in Gouda. Er hoeven geen leidingen verplaatst te worden.

Keukenblok vervangen

Het oude keukenblok moet uit mijn keuken gehaald worden. Ik wil dit vervangen door een nieuw of goed 2de hands keukeblok. Eventueel betegelen van muren en vloer. Elektriciteit ook graag aanpassen, gas en water indien nodig.

2e hands keuken laten plaatsen

Ik wil graag een 2e hands keuken laten plaatsen, de aansluitingen voor gas en water zitten op de juiste plaats. Het gaat om een hoekkeuken 240x220, vaatwasser, koelkast, combi magnetron, vlakafzuigscherm gasstel. Vanaf week 31 het liefst in deze week, laatste week van juli. De keuken is gedemonteerd.