Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granieten werkblad laten zagen op locatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granieten werkblad laten zagen op locatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granieten werkblad laten zagen op locatie

Nieuw keukenblad / werkblad plaatsen

Ik heb een nieuwe keuken, en het granieten keukenblad moet gemaakt worden, en moet er nu dus uit, gemaakt worden door leverancier, en weer teruggeplaatst worden. Wat zijn de kosten voor het er af halen en het opnieuw plaatsen Het blad is 299,6 x 65cm 2 cm dik en een randhoogte van 4 cm

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Een gaskookplaat moet worden vervangen door een inductieplaat. Hiervoor is de uitsparing circa 2 cm te smal (uitsparing gasplaat is circa 86,2 cm en moet voor de inductieplaat 88 cm worden). Graag het vrijgekomen materiaal verwijderen met een afzuigkap of iets dergelijks.

Granieten werkblad laten zagen op locatie

In onze keuken zit nog een kookplaat met afgeronde hoeken. Deze vertoont gebreken en willen wij laten vervangen door een rechthoekig exemplaar. De ronde hoeken in het granieten keukenblad (ongeveer 1,5 cm dik) moeten dus recht gezaagd worden en aan een kant moet iets worden weggezaagd. Graag alleen bericht als u verzekerd bent tegen (bedrijfs)schade, want wij begrijpen dat dit nog wel eens mis kan gaan.

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Omdat wij in een oude keuken plaats willen maken voor een gasfornuis, willen wij een granieten blad laten afzagen bij ons thuis op locatie in Hoevelaken. Eén rechte lijn van 60 cm dus en liefst stofvrij. Bovendien zouden we het ruwe zaagresultaat graag een beetje gepolijst zien indien mogelijk. Concreet moet er dus tussen de vaatwasmachine en de koelkast 90cm open ruimte komen voor een gasfornuis. De lades en de gaspit die er nu staan worden dus verwijderd waarna het zagen kan gebeuren. Graag een offerte voor dit klusje op locatie.

Keuken demonteren en na verhuizen monteren

Ik ga verhuizen en wil mijn keuken meenemen. Het gaat om een granieten werkblad (L-vormig) van 1.10 bij x 0.60 m verlijmd met 1.20 x 0.60 m. Er zijn vier kastjes, waarvan 1 hoekkastje, een gootsteenkastje. Daarnaast oven en vaatwasser. Kastjes mogen in elkaar blijven zitten. In mijn nieuwe woning weer monteren.

Sparing in het werkblad groter zagen

Ik wil een opening voor een kookplaat 1 centimeter groter zagen aan drie zijden. Het gaat om een granieten werkblad. De maat van de sparing is 49 bij 86 centimeter.

Granieten keukenblad zagen

Onlangs heb ik een nieuwe gasplaat aangeschaft. Nu blijkt het zo te zijn dat de standaardafmetingen gewijzigd zijn. Nu is een kookplaat 49 cm diep. Voorheen 48 cm. Hierdoor is dus het gat waar de kookplaat in moet vallen een cm te klein. Er moet dus 1 cm uitgezaagd worden (over een breedte van ongeveer 56 cm). Het gaat hier om een GRANIETEN werkblad.

Gat in granieten aanrechtblad boren

Wij zoeken iemand die rond 13 maart een gat kan boren in ons aanrechtblad. Hier komt een Quooker in. Het betreft een granieten werkblad.

Keuken in U-opstelling verwijderen

Het betreft het verwijderen van een U-keuken. De buitenmaat van de keuken is 2.40 x 2.40 x 2.40 meter. Het zal gaan om een granieten werkblad, granieten platen tegen muur, keukenkastjes en apparatuur. Het afval dient ook te worden afgevoerd.

Nieuw granieten werkblad inmeten en installeren

Ik wil ons keukenblad laten vervangen door een granieten werkblad met spoelbak. Ik zoek iemand die ons kan helpen aan een goede aanbieding en die het inmeten en de installatie kan verzorgen. Uiteraard ben ik benieuwd naar de kosten. Het keukenblad loopt recht. Het huidige werkblad verwijder ik zelf.

Partners

Partners van Casius