Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glasplaat keramische kookplaat Whirlpool vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glasplaat keramische kookplaat Whirlpool vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glasplaat keramische kookplaat Whirlpool vervangen

Glasplaat van kookplaat vervangen

De glasplaat van mijn keramische kookplaat is gebarsten, maar de vier zones werken nog. Kan een nieuwe glasplaat geplaatst worden? De kookplaat is 57,5 bij 50 cm ongeveer.

Repareren van een keramische kookplaat

Onze keramische kookplaat van Scott Ceran heeft een grote barst over de hele lengte. Ik denk dat de hele glasplaat moet worden vervangen. De twee rechter pitten geven een foutmelding en werken nu niet (waarschijnlijk vanwege de kapotte plaat).

Keramische kookplaat vervangen

Onze keramische kookplaat van Schott Ceran is kapot. Ik zoek een vervangende keramische plaat en een specialist die het kan vervangen/monteren. De details van de kookplaat zijn als volgt: kookplaat SCHOTT CERAN - Ikea keuken. Glasplaat = lxb = 49,3 x 56,3, Geheel lxb 51,4 x 58,3. Mocht de vakman deze plaat niet kunnen leveren en plaatsen dan staan wij ook open voor andere kookplaten.

Glasplaat keramische kookplaat Whirlpool vervangen

Wij ontvangen graag een offerte voor het vervangen van een beschadigde glasplaat van een whirlpool keramische kookplaat. Prijs graag inclusief nieuwe glasplaat en demonteren oude plaat.

Reparatie van de electrische kookplaat

Op de glasplaat van mijn keramische kookplaat is iets gevallen (kopje). Hierdoor is er een scheur in het glas ontstaan. Het betreft een kookplaat van het merk Siemens, type ET78550. Is reparatie hiervan mogelijk en kunt u aangeven wat reparatie kost.

Keramische kookplaat repareren of vervangen

Reparatie glasplaat keramische kookplaat. Merk: Ariston Type: VL 04S. 1 Onderdeel + reparatiekosten. Vervanging defecte keramische kookplaat door nieuw. Uit -en inbouw kosten. Kosten vergelijkbaar vervangbaar type kookplaat.

Keramische kookplaat vastzetten

Glasplaat van keramische kookplaat is losgekomen. Waarschijnlijk opnieuw vastkitten. Het betreft een ATAG keramische kookplaat van 12 jaar oud.

Keramische of inductie kookplaat moet ...

Keramische of inductie kookplaat moet vervangen worden (ivm gebroken glasplaat) moet aangesloten worden.