Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gebruikte keuken plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gebruikte keuken plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gebruikte keuken plaatsen

Gebruikte keuken plaatsen

Mijn dochter heeft een keuken gekocht via Marktplaats en deze moet worden geplaatst. De oude keuken wordt gedemonteerd en afgevoerd. De vervangende keuken is reeds in haar bezit.

Keuken demonteren

Ik ga een gebruikte keuken in Den Haag aanschaffen. Deze keuken wil ik door een vakman laten demonteren. De onderkasten zijn totaal 7.56 meter lang en de bovenkasten 2 meter. Verder is er een granieten blad aanwezig, een vaatwasser, een koelkast, een magnetron, spoelbak en keramische kookplaat.

Granieten aanrechtblad laten zagen

Gebruikte keuken gekocht, nu zelf aan het plaatsen alleen moeten er twee delen ingekort/gezaagd worden (een deel van een meter en een deel van 40 cm) van het composiet blad.

Keuken plaatsen bij de voetbalvereniging

Het betreft een andere keuken plaatsen bij voetbalvereniging. Wij hebben een gebruikte andere keuken van de gemeente ter beschikking. Deze komt in de plaats van oude keuken. De nieuwe keuken dient te worden aangepast aan de afmeting van de oude keuken. Het gaat om keukenkastjes en apparatuur.

Gebruikte keuken plaatsen en aanpassen

De keuken is aan vervanging toe en nu kan ik van iemand een mooie hoogglans keuken overnemen met apparatuur. De keuken is te groot en moet passend gemaakt worden voor de huidige ruimte. Wie is bereid om eens te te praten of het kan wat er mogelijk is? Graag iemand die dit vaker doet en weet waarover hij praat. Heb foto's van de andere keuken. Wil graag de ongeveer kosten weten.

Keukenfronten spuiten of vervangen

We hebben een gebruikte keuken gekocht met moderne apparatuur van maximaal 5 jaar oud. De keuken heeft een afwerking met folie in hoogglans. Helaas hebben wij na het plaatsen van de keuken de keukenkastjes een beetje beschadigd. Ook valt ons nu ineens een kleurverschil tussen de frontjes op. We overwegen om de keukendeurtjes en frontjes ofwel professioneel te laten spuiten ofwel te laten vervangen. We maken graag een afspraak, zodat de keuken beoordeeld kan worden.

Reparatie in de keuken

Onze keuken is 13 jaar geleden door de Mandemakers-groep geplaatst. Een van de meest gebruikte keukendeurtjes ligt er nu voor de 2e keer af (het scharnier). We hebben zelf al geprobeerd het te repareren, maar het lukt ons niet (meer). Wie kan dit voor ons maken? Daarnaast is er sprake van enige verkleuring van de keuken. Ik zou graag een deskundig advies willen hebben over de mogelijkheden om dat op te lossen. Verder wil ik mogelijk ook keukenkastjes in de bijkeuken laten plaatsen. Graag hoor ik van u.

Monteren gebruikte keuken

Graag wil ik een gebruikte keuken laten monteren. Het is een rechte keuken. Lengte: 306 cm. Aan welke bedrag moet ik denken? Alvast bedankt. NB: graag per mail of telefoon reageren. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden, alles komt precies op dezelfde plaats als de oude keuken.

Geleider van de keukenlade vervangen

De meest gebruikte lade gaat steeds schever hangen, keuken is 25 jaar oud.

Gebruikte keuken plaatsen

Gebruikte keuken plaatsen. Er staat nu een rechte keuken, wordt hoekkeuken. Ook klein wandje plaatsen en waterleiding en afvoer verplaatsen. Oude keuken halen we zelf weg.