Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

Wij overwegen om onze keramische kookplaat te gaan vervangen door een grotere inductiekookplaat. Daarbij moet de opening in ons granieten aanrechtblad dan ook worden vergroot. We willen daarvoor graag advies en een prijsindicatie ontvangen.

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

Nismaat is nu 700x490 en zal beide kanten groter moeten worden gemaakt ongeveer 800 x 490

Gat voor kookplaat in granieten blad groter zagen

Onze huidige ruimte voor de kookplaat is 49 x 56 cm, dit dient 49 x 75 cm te worden. Op dit moment draait de kookplaat op 2 groepen, bij voorkeur dienen dit er 3 te worden, mocht je dit niet kunnen verzorgen is dat geen probleem maar vermeld het even.

Gat groter maken in granieten blad

Ik wil ter plekke het kookplaat gat van het granieten keukenblad 1 cm. groter laten maken, i.v.m. niet passen inductieplaat. Is dat mogelijk wie kan en doet dat?

Gat in granieten aanrechtblad boren

We hebben een Quooker aangeschaft en moeten een gat van 34 mm in het graniet van 2 cm dik laten boren.

Gat in het granieten aanrechtblad aanpassen

Ik heb een bestaand (waarschijnlijk) composieten aanrechtblad. In verband met een wijziging van een gaskookplaat naar een inductie plaat zou het bestaande gat 3 cm breder moeten worden (850 mm naar 880 mm). Ik ontvang graag een offerte en een termijn waarop de klus gedaan kan worden. Het gaat dus alleen om het op maat maken van het aanrechtblad.

Gat boren in granieten keukenblad

Er moet een gat van 105 mm worden geboord in ons (waarschijnlijk granieten) aanrechtblad t.b.v. een wandcontactdoos. Het aanrechtblad zit al gemonteerd op de keuken. De contactdoos zal ik zelf installeren, het gaat dus enkel om het aanbrengen van een opening.

Gat voor de kookplaat groter maken

In granieten aanrechtblad gat vergroten van 532 x 500 naar 750-780 x 500 mm.

Gat in granieten aanrechtblad groter zagen

Wij willen onze gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat (Bosch PXX 995 DE3E). Hiervoor moet de nismaat van het granieten keukenblad vergroot worden. Dikte van het granieten keukenblad is 30 mm. De huidige nismaat is 840 x 490 x 41 mm. De nieuwe nismaat is 880 x 500 x 55 mm. Optioneel ook de kookplaat aansluiten.

Gat vergroten in een granieten aanrechtblad

Ik heb mijn gasfornuis laten vervangen voor een keramische plaat en ik kom er nu achter dat de uitsparing 1 cm te klein is. De plaat past dus niet nu en dat wil ik graag snel oplossen. Ik heb een granieten aanrechtblad.

Partners

Partners van Casius