Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaspitten van een gasfornuis repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaspitten van een gasfornuis repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaspitten van een gasfornuis repareren

Bosch Solitaire gasfornuis repareren

Wij hebben een Solitaire gasfornuis van ca. 13 jaar oud. Het ontsteken van de gaspitten wordt steeds moeizamer. De automatische ontsteking werkt niet meer bij alle gaspitten. Ook de thermokoppels hebben meer tijd nodig om de vlam vast te houden. Graag advies wat te doen.

Fratelli onofri gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van 2 van de gaspitten van mijn Fratelli Onofri oven werkt niet meer.

Gaspitten van een gasfornuis repareren

De kleine gaspit doet het niet meer: d.w.z. : het lijkt erop dat de gastoevoer is verstopt.

Boretti gasfornuis repareren

De electronische vonkontsteker van 2 gaspitten werken niet. Wanneer een andere ontsteker ongedrukt wordt, komen er wel vonken en gaan de bewuste pitten alsnog aan. Boretti type V96RVS-P90-MP.

Pelgrim Novecento gasfornuis repareren

Van mijn Pelgrim TBF 9020 fornuis is de drukknop van de elektrische ontsteking van de gaspitten door ondeskundig gebruik in zijn geheel naar binnen gedrukt. Ik kan er niet goed bij om te zien of er verder iets defect is. Ik heb het vermoeden dat de bevestiging van de drukknop in het binnenplaatwerk van de oven is gebroken.

IKEA oven en gaspit repareren

De oven maakt kortsluiting wanneer deze wordt aangezet (merk: NUTID OV9, gekocht bij IKEA). Een van de gaspitten van het 5-pits gasfornuis, met elektronische ontsteking, gaat wel aan maar blijft niet branden (merk: FRAMTID HGA5K, gekocht bij IKEA).