Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasfornuis laten nakijken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasfornuis laten nakijken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasfornuis laten nakijken

Gasfornuis laten nakijken

Ik wil graag mijn (inbouw) gasfornuis en slang, kraantje etc. laten nakijken. De pitjes branden ineens met een heel klein vlammetje. Er zit dus iets niet goed en wil dit graag spoedig verholpen hebben

Boretti gasfornuis en afzuigkap plaatsen

We hebben een Boretti gasfornuis en afzuigkap gezien. Binnen 10 dagen moeten we beslissen, om zo nog de goedkope prijs te betalen. Wij zouden dit gasfornuis graag willen kopen. We denken dat dit in onze keuken goed te plaatsen is, maar missen het technische oog in deze. In eerste instantie gaat het dus alleen om het nakijken of het fornuis past. Op een later te bepalen moment dient de vakman het fornuis en alle daarbij komende werkzaamheden te plaatsen en uit te voeren.

Ingebouwd gasfornuis nakijken

Een gaspit doet het niet meer voldoende. Bereikt geen kookpunt meer. Wil graag dat het nagekeken wordt. Het gaat om een ingebouwde gasfornuis van het merk Zanussi.