Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gas pitten nakijken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gas pitten nakijken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gas pitten nakijken

Gas pitten nakijken

Mijn 2 gaspitten werken niet. Ik zou deze graag gerepareerd willen hebben.

Gaspit van Siemens fornuis repareren

Op mijn siemens gasfornuis lijken twee pitten niet goed te werken. Bij de eerste pit valt de vlam na de eerste keer ontsteken weg, en als je hem vervolgens opnieuw ontsteekt is er geen probleem meer en blijft hij aan (maar als je het niet door hebt of vergeet dan staat het gas dus vol open zonder vlam). Het grootste probleem zit bij de tweede pit, die gas lijkt te lekken. Als we het fornuis niet gebruiken draaien we altijd de gaskraan dicht, omdat het anders naar gas gaat ruiken in de keuken. Lijkt uit die tweede pit te komen. Ik wil het fornuis verkopen en vraag me af of een reparatie nog zinvol is voor de verkoop, of dat ik het fornuis beter weg kan geven.

Oven, kooktoestel en afzuiging plaatsen

Wij gaan onze keuken veranderen en willen daar een nieuwe oven met kookplaat en afzuiging. Door een timmerman wordt al een houten ombouw gemaakt. Daarin willen we een geïntegreerde afzuiging laten maken, geen randafzuiging, maar een afzuigsysteem dat omhoog komt uit de ombouw of iets dergelijks. We denken aan een dampkap achter de pitten of kookplaat. We willen graag overleggen wat de mogelijkheden zijn. We willen op gas of inductie gaan koken en daarover informatie ontvangen. Ook de aansluitwaarden zijn belangrijk. Het werk moet na de zomervakantie worden uitgevoerd.

Afzuigkap in een horecapand installeren

Ik wil een elektrische afzuigkap laten monteren in mijn traiteur en de gas en water leiding in de keuken laten verplaatsen, de verplaatsing is ongeveer 3 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief de levering van de afzuigkap, deze moet 1.50 meter breed zijn en de motor moet in de afzuigkap zitten. Hij komt boven een gasfornuis met 4 pitten te hangen. Ook moet de afzuiging naar buiten nog gemaakt worden.

Smeg gasfornuis repareren

2 van mijn gas pitten blijven niet branden, ze doen het ongeveer 15 minuten en dan slaan ze af. Er blijft geen gas stromen maar ze gaan ook weer moeilijk aan, de ontsteking werkt goed.

Reparatie van een gaskookplaat

Wokbranderpit. Thermokoppeling beveiliging werkt waarschijnlijk niet meer. Wanneer het gas wordt opengedraaid vonkt en brand de pit. Wanneer deze wordt losgelaten stopt de gastoevoer. Ook wanneer deze langer wordt vastgehouden. Probleem begint zich langzamerhand ook bij andere pitten voor te doen. Gaskookplaat is ongeveer 10 jr oud.

Boretti gaspit gaat niet aan

Op 1 van de 6 pitten gaat het gaspit niet aan. De ontsteking werkt wel en het gas gaat wel aan, maar zodra ik de knop loslaat blijft het pit uit.