Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fornuis Fratelli Onofri repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fornuis Fratelli Onofri repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fornuis Fratelli Onofri repareren

Fornuis Fratelli Onofri repareren

Van ons fornuis met een grote en kleine oven werkt de kleine over niet meer. Tot temperaturen van 100 graden gaat het prima. Bij instelling op hogere temperaturen, waarbij de oven na het bereiken van de goede temperatuur af en toe aan gaat om op temperatuur te blijven slaat de zekering eruit. Ik vermoed dat de thermostaat van de kleine oven kapot is en wil graag dat iemand dit komt oplossen.

Glazen deur van Fratelli oven vervangen

Ik heb een Fratellionofri fornuis type YRU 192. 60. Het kleine rechterdeurtje is verbogen en daardoor is de buitenste glasplaat gebroken. Dit is met de verhuizing gebeurd en het moet vervangen worden. Het gaat om een verzekeringsofferte. Het gaat om een ivoorkleurig versie.

Fratelli Onofri fornuis repareren

De rechter kleine oven verwarmt niet meer normaal, hij wordt nog wel warm, maar meer dan 100 graden haal ik met geen mogelijkheid, het is precies de oven die ik het meest gebruik, dus voorlopig maar even de linker grote oven.

Glazen deur van Fratelli oven vervangen

Ik heb een vrijstaand fornuis en onlangs is een glazen plaat van de oven deur gesprongen.

Thermostaat van een Fratelli Onofri oven laten repareren

Mijn vriend en ik hebben een vrijstaand fornuis van Fratelli Onofri, model YR19050 INOX. Helaas werkt de thermostaat in de oven niet meer, inmiddels al sinds een maand. De oven blaast nog wel lucht, maar deze blijft koud. De knop om de temperatuur in te stellen hebben we bij een poging de thermostaat aan de praat te krijgen per ongeluk te ver door gedraaid en deze werkt nu ook niet goed meer.

Fratelli Onofri gasfornuis repareren

Oven wordt niet meer goed warm. Rubberen isolatiestrippen zijn deels kapot. 90cm breed fornuis met 2 formaat ovens. Kleur vanille.

Elektrische oven van een vrijstaande fornuis repareren

We zoeken iemand voor een electro-reparatie van onze vrijstaand fornuis. Wij wonen in Nijmegen Oost. We hebben een Fratelli Onofri XP 190. 60. Ca. 5 jaar oud. Sind ½ jaar doet het controlelampje van de oven raar. Als de oven aan is, dan werkt het lampje goed. Als de oven uit staat, dan is het lampje heel zachtjes aan en flikkert een beetje. Sinds kort slaat de oven na enkele minuten uit nadat hij aan werd gezet. Alsof er een kortsluiting is. De hoofdzekering van het huis gaat dan ook uit. Weet u wat het probleem is, en zou u het kunnen verhelpen?