Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fornuis aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fornuis aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fornuis aansluiten

Elektrisch fornuis aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een elektrisch fornuis. Er moeten elektra leidingen geplaatst worden. Er is namelijk nog geen stopcontact.

Fornuis aansluiten

Ik zou graag mijn fornuis aan te sluiten. Deze is al aanwezig in mijn woning.

Keuken voorbereiden en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een Ikea keuken. 1 L-vorm en 1 recht stuk. 17 kastjes, 3 werkbladen, 4 stuks apparatuur (magnetron, oven, gasfornuis en koelkast), gootsteen, kraan, stopcontacten en verlichting. Gas komt nu uit het plafond en loopt over de muur naar beneden voor het fornuis. Deze buis moet worden weggewerkt Watertoevoer voor de gootsteen is aanwezig. Wel willen we eventueel een stopcontact en een watertoevoer en -afvoer aanleggen ter voorbereiding van een vaatwasser. Een elektriciteitspunt voor de afzuigkap, de inbouwkoelkast, de oven en de magnetron moet worden aangelegd net als de elektriciteitspunten voor bij de hangkasten (3 stuks, waarvan 2 bij elkaar en 1 los. Dus eigenlijk 2 punten). Als deze voorbereiding is gedaan, dan dus de kasten plaatsen/ophangen, apparatuur plaatsen en alles aansluiten. De eerste offerte hiervoor is binnen en is E2524,- met 5 jaar installatie garantie. Toegevoegd alle tekeningen, maar er zijn een paar kleine wijzigingen die volgens mij niet of nauwelijks van invloed zijn op de offerte. Helaas kan ik op dit moment niet bij de allerlaatste tekening door een server storing.

Inductiefornuis aansluiten

Aansluiten Boretti CFBI902IX inductiefornuis met 4 inductiezones en 2 ovens. Betreft nieuwbouwwoning met aparte kookgroep. Fornuis en wandcontact zijn aanwezig, echter zonder stroomkabel.

Inductiekookplaat aansluiten

Aansluiten van een inductie fornuis, perilex stopcontact aanwezig. Werkzaamheden is het aansluiten van de perilexkabel en stekker aan het fornuis

Elektrisch fornuis aansluiten

Ik heb een nieuwe fornuis gekocht en nu blijkt er geen stekker aan te zitten, wel een 3 polig kabel dat volgens zeggen ook niet goed is, het moet 5 polig zijn, kan iemand mij helpen zsm, er is wel een aansluitig in huis voor een fornuis

Gasfornuis laten aansluiten

Ik wil een inbouw gasfornuis laten aansluiten. Er zit al een kraan: het is een kwestie van de slang (deze is ook al in huis) aansluiten op het fornuis en zorgen dat allen goed naar behoren werkt.

Elektrisch fornuis aansluiten

Een elektrische fornuis aansluiten?

Keukenblad vervangen, aansluiten van keukenmeubelen en afkitten

Ik wil graag een offerte van: Oude keukenblad moet eraf gehaald worden, in de nieuwe keukenblad (die is al aangeschaft) moeten er uitsparingen komen voor wasbak en fornuis. Het nieuwe keukenblad is van geperst karton/hout. Verder gasfornuis, wasbak aansluiten en rondom keukenblad/gasfornuis/wasbak netjes afkitten met grijze kit. Graag reageren met offerte totaalprijs.

Aansluiten keramisch fornuis

Ik wil graag mijn Bosch keramisch fornuis laten aansluiten. De stekker moet worden omgebouwd zodat hij in de aansluiting past en alle kookplaatjes werken, nu werken slechts 2 van de 4.

Partners

Partners van Casius