Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten

Folie op keukenkastjes herstellen

Er is een stukje van de folie van het keukenfront afgescheurd. Breedte zichtbare gedeelte ong. 2,5 cm en hoogte ongeveer 1 cm. Bovenop het frontje een stuk van ong 6 cm over de hele breedte.

Folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten

Het gaat om een L vormige keuken van IKEA, welke nu knal rood is. Het geheel moet hoogglans RAL 9010 worden. Dit kan door middel van het verwijderen oude folie en daarna spuiten, of de folie vernieuwen of de oude dan verwijderd moet worden weet ik niet ) Het demonteren en monteren doe ik zelf. Ik verwacht ook de rechterkant van de koelkastkast te kunnen demonteren, zodat ook die wand weer netjes wordt. Zie meegestuurde foto's.

Keukenkasten repareren en folie herstellen

Op een aantal deuren laat de folie los. De koelkastdeur is de meest zichtbare, maar ook op een aantal keukenkastjes zie je al barsten. Foto's voeg ik hieronder toe. Voorkeur voor (de)montage door de bedrijf. Ik ben aan het nagaan of het opnieuw plakken goedkoper is dan overspuiten. Hoogglans wit.

Folie vervangen van keukenkastjes

De folie van de keukenkastjes laat los. Het gaat om ongeveer 14 kastjes.

Fineer op keukenkastjes vervangen of fronten spuiten

Ik ben de aankoop aan het afronden van een 3-kamerflat uit bouwjaar 1962. De overdracht zal vermoedelijk in december plaatsvinden. Er is in de flat een foliekeuken, waar op nagenoeg alle frontjes de folie los laat. Ik wil graag een offerte ontvangen voor ofwel een nieuwe folie- of fineerlaag, ofwel spuiten van alle frontjes in kleur RAL 9010. Er staan foto's van de woning op Funda.

Folie op keukenkastjes vervangen

Ik heb drie deurtjes in ons eiland met alleen spoelfunctie waarvan de folie loslaat. Daarnaast hebben wij een ingebouwde koffiemachine die weg gaat. Voor dit gat wil ik graag een deurtje in dezelfde uitvoering als de rest van de keuken.

Schade keuken herstellen

In verband met waterschade door hevige regenval, is onze keuken beschadigd. Het water is door de gootsteen gespoten de keukenkastjes in. We kwamen terug van vakantie en troffen het aan. De buitenkant van de frontjes van de keuken kastje zijn gebobbeld en op het laadje is het folie er daardoor af, stond bol. De planken van 3 keukenkastjes zijn uitgezet en moeten vernieuwd worden. Graag van u een offerte.

Folie op keukenkastjes herstellen

Door de warmte van de oven is de folie van de vaatwasser gekrompen. Willen het graag laten repareren, daar de kleur(vanille) niet meer te krijgen is.

Keukenkastjes wrappen

Ik wil een keuken laten 'wrappen', in effen kleur folie. Graag prijsindicatie en garantie bepalingen. De oppervlakte is ongeveer 2.40 x 1.30 plus de hoge zij-kast (zie foto).

Folie op de keukenkastjes herstellen

Van enkele keukenkastjes laat het folie los. Deze drie kastjes (vaatwasserdeurtje, onderkastdeurtje en bovenkastdeurtje) willen we de folie laten vervangen zodanig dat de kleur overeen komt met de bestaande kastjes (oorspronkelijke frontjes Fresco van deze pagina: -kunststof).

Partners

Partners van Casius