Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw fineer op de keukenkasten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw fineer op de keukenkasten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw fineer op de keukenkasten plaatsen

Nieuw fineer op de keukenkasten plaatsen

Wij willen graag de 7 keukenkasten, vaatwasser en koelkast en eventueel 2 grote lades opnieuw laten bekleden. De folie bobbelt en is op sommige plekken gescheurd.

Fineer op keukenkasten repareren

Het fineer van onze keuken kastjes laat los. Wat kost opnieuw fineren vd kastjes ongeveer? Het gaat om een hoekkeuken. Kasten: 2x45cm br, 1x 60cm, 2x40cm allemaal +\- 88cm hoog. 1x60cm br 70 cm hoog,,1x60cm br 18hoog,1x60cm br 108 cm hoog,1x 60cm br 88 cm hoog,1x 60cm br 80cm hoog(incl klep vaatwasser) 1x45 cm br 80cm hoog, 4 laden in totaal 80 cm hoog, 1 la onder de oven 60 br 23cm hoog,1koelkast 60 br 110 hoog, vriezer 60 br 88 hoog, carrousel kast 2x22cm 80 hoog. Met ook nog enkele pas stukken. Wij twijfelen wat we eraan moeten/zullen doen, dus graag een vrijblijvende offerte.

Keukenkasten een ander kleur

11 jaar geleden hebben wij een paralel keukenopstelling laten plaatsen in onze nieuwbouw woning van beukenfineer met veel kastruimte. De keuken is nog goed onderhouden en ziet er goed uit maar de uitstraling is niet van deze tijd. Onze vloer is ook van beukenlaminaat. de interieur is wit met zilver en accesoire is paars, lila en aubergine. Nu willen we een ander vloer in laten zetten maar de keuken past er absoluut niet bij. Om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen is een dure investering die wij op dit moment niet kunnen doen. Wij willen graag de keuken een moderne uitstraling geven zodat een echte gerookte eiken vloer bij de keuken past. Nu kunnen we niet aan een vloer denken zolang de keuken van beukenhout fineer is. Help ons met onze keuken een metamorfose te geven.