Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Filter plaatsen in Amerikaanse koelkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: filter plaatsen in Amerikaanse koelkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: filter plaatsen in Amerikaanse koelkast

Filter plaatsen in Amerikaanse koelkast

De filter van de Amerikaanse koelkast moet worden vervangen. Nieuwe filter is al gekocht.

Keukenkast en afzuigkap monteren

Ik wil een keukenkast ophangen en een piramide afzuigkap met filter laten plaatsen. Ik heb alle materialen al aangeschaft. Er hoeft niets verwijderd te worden.

IKEA keuken met kookeiland plaatsen

Na jaren sparen eindelijk een metamorfose van mijn keuken! Ik sloop zelf de oude keuken, keukenmateriaal komt allemaal van Ikea. Alle kasten en ladekasten kan ik zelf in elkaar zetten. Liefst toch in offerte meenemen, mocht dit begin juni zijn Keuken is in eengezinswoning uit 1970. Een keukenwand is 4 kasten onder en boven. Afmeting 2. 92( koelkast incl) x 2. 40. Koelkast is nog aanwezig, hoeft niet worden ingebouwd. Ikea kast daarboven plaatsen. Deze keukenwand is ook natte hoek van gootsteen en afwasmachine. Muur is helemaal kaal dan, die moet met roestvrijstaal achterwand en wat tegelwerk worden afgewerkt. Loodgieter werk met kleine omleggingen (1/2 meter), onder de grond mogelijk. Boiler behouden voor warm water. Daarnaast helemaal nieuw! Keukeneiland plaatsen van 1.60 x 1.25 bestaat uit 6 ladekasten ( 2 voor en 4 achter). Daar moet Ikea oven tussen worden geplaatst en een 5 pits gasfornuis bovenop. Vanaf plafond een afzuigkap plaatsen. Afvoer nog in overleg anders koolstof filter. Keukeneiland moet op een de grond= timmerwerk geplaatst worden. Alle stopcontacten moeten herplaatst worden. Eventueel veel timmerwerk voor trap direct naast de keuken. Namelijk dichttimmeren open trap en kasten maken waar mogelijk. Frontjes zijn dan ook van Ikea net als nieuwe keuken mogelijk.

Beko Bita afzuigkap installeren

Ik heb een afzuigkap Beko Bita 60 I gekocht en zoek hiervoor een installateur in mijn regio. De oude afzuigkap verwijderen en afvoeren en daarna de nieuwe plaatsen. De afvoerpijp van de nieuwe kap is er nog niet. Tevens opgemerkt dat de uitgang in diameter kleiner is dan de oude. Heeft u een passtuk en flexibele afvoerpijp? Tevens zien of er nog een filter geplaatst moet worden. Er is een handleiding aanwezig maar die is erg onduidelijk. Ik ben telefonisch bereikbaar en enkel bij geen gehoor ook per e-mail.