Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische ontsteking van een gaspit repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische ontsteking van een gaspit repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische ontsteking van een gaspit repareren

Elektrische ontsteking van een gaspit repareren

Onlangs is er wat water over onze kookplaat gevallen en hierdoor werkt één kookpit (wok variant) niet meer via de elektrische ontsteking. Waarschijnlijk dient hierin iets vervangen te worden. Graag zou ik van u willen vernemen wat hiervoor ongeveer de kosten zullen zijn voor reparatie. Ik zie uw reactie graag tegemoet en alvast vriendelijk bedankt.

Fratelli onofri gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van 2 van de gaspitten van mijn Fratelli Onofri oven werkt niet meer.

Elektische ontsteking Smeg gasfornuis repareren

Een van de pitten van ons Smeg gasfornuis van 9 jaar oud springt niet meer aan. De elektrische vonkontsteking blijft knetteren en heb ik inmiddels uitgeschakeld. Ik wil dit laten repareren en hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Bosch Solitaire gasfornuis repareren

Defect aan de ontstekingskrop van de wok en thermokoppel rechts voor werkt niet goed. Apparaat is ingekit en ongeveer 15 jaar oud. Model Solitaire SOM 645 C, type LP6S met elektrische ontsteking en thermische beveiliging.

Gasfornuis repareren

Mijn gasfornuis doet het niet. Hij tikt continue door. Ik vermoed een elektrische ontsteking. Het fornuis moet gerepareerd worden.

Bosch Solitaire gasfornuis repareren

Lector salutem, Mijn Solitair vertoont wat kleine kuren: 1) De kleine rechtsachterpit pakt de elektrische ontsteking wel, maar wanneer ik de knop loslaat gaat ie meteen weer. Uit. Tegelijkertijd met het ontsteken van diezelfde pit, gaat de elektrische ontsteking van de grote middenpit ook tekeer. 2) Linkerachteruit wordt niet elektrisch ontstoken en moet derhalve met een lucifer worden aangestoken. Graag op factuur en betaling middels internetbank.

Elektrische ontsteking van gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van 2 gasfornuispitten doen het niet. Wie kan mij helpen?

Elektrische ontsteking in Smeg gasfornuis repareren

Van mijn smeg gasfornuis is er 1 pit die niet blijft branden na eletrische ontsteking wat gaat dit kosten of kan ik het makkelijk oplossen?

Elektrische ontsteking in Smeg gasfornuis repareren

Van mijn smeg gasfornuis CS91NL1 zijn er 3 pitten die niet blijven branden na eletrische ontsteking, 1 brandt 5 sec en valt dan uit en de ander valt uit bij loslaten van draaiknop. De 3e stopt er soms na een paar minuten mee. Wat kan dit zijn? Graag offerte via mail

Pelgrim Novecento gasfornuis repareren

Van mijn Pelgrim TBF 9020 fornuis is de drukknop van de elektrische ontsteking van de gaspitten door ondeskundig gebruik in zijn geheel naar binnen gedrukt. Ik kan er niet goed bij om te zien of er verder iets defect is. Ik heb het vermoeden dat de bevestiging van de drukknop in het binnenplaatwerk van de oven is gebroken.