Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische kookplaat aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische kookplaat aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische kookplaat aansluiten

Elektrische ontsteking van een gaspit repareren

Onlangs is er wat water over onze kookplaat gevallen en hierdoor werkt één kookpit (wok variant) niet meer via de elektrische ontsteking. Waarschijnlijk dient hierin iets vervangen te worden. Graag zou ik van u willen vernemen wat hiervoor ongeveer de kosten zullen zijn voor reparatie. Ik zie uw reactie graag tegemoet en alvast vriendelijk bedankt.

Keukenapparaten vervangen

Ik wil de volgende werkzaamheden laten uitvoeren; uitbouwen oude apparaten zoals koelkast, diepvries, elektrische oven en elektrische kookplaat en deze vervangen door nieuwe koelkast, diepvriezer en combimagnetron en karamischekookplaat. Graag uw aanbiedingen.

Elektrische kookplaat aansluiten

Ik wil een elektrische kook plaat aan sluiten alle aan sluitingen zijn aanwezig maar 2 van 4 branden niet. Dit wil ik verholpen hebben. Er moet binnen een lus gemaakt worden (?).

Keuken plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe keuken (L-vorm) bestaande uit 4 onderkasten en 2 bovenkasten en 2-delig werkblad. Inbouwapparatuur: afzuigkap, elektrische kookplaat, spoelbak met afvoer en kraan. Waterleiding en elektra reeds aanwezig. Werkinstructie (handleiding) aanwezig.

Keuken plaatsen

I-vorm. Beschikbare breedte is 2.90 meter. Stoer uiterlijk. Betonnen aanrechtblad. Inbouwkoelkast. Elektrische kookplaat. 2 spelbakken, keramisch. Inbouw combi magnetron en oven.

Elektrische kookplaat repareren

Ik heb een elektrisch gasfornuis, op de elektrische kookplaat welke vastzit aan de oven heb ik een citruspers laten vallen waardoor er scheuren en putten op de kookplaat zitten. Het is een indusit fornuis type (K6C51X).

Keuken renoveren

Het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met een wasbak (220x56 cm) en verwijderen van de oude. En het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met elektrische kookplaat (160x56 cm) en opbergruimte onder het aanrechtblad. Het goed afhangen van de oude gedateerde deurtjes in de bestaande keuken. Misschien wel vernieuwen.

Elektrische kookplaat en oven plaatsen

Ik heb een bestaande keuken, ik wil graag de oude elektrische (keramische) kookplaat en elektrische oven eruit halen en een nieuwe plaatsen. Ik heb de nieuwe oven en de kookplaat gekocht. Ik wil weten hoeveel het kost om dit te laten monteren.

Keuken slopen en afvoeren

De keuken dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om een hoekkeuken in een appartement. Er zijn 7 onderkasten, 4 bovenkasten, een elektrische kookplaat, vrijstaande koeling en het aanrechtblad die verwijderd moeten worden. Alles werkt nog naar behoren.

Aansluiten van elektrische kookplaat

De keramische kookplaat is aan vervanging toe. De nieuwe plaat moet weer aan gesloten worden op de aanwezige Perilex contact doos. De kookplaat schaf ik zelf aan. De benodigde stekker zal mee geleverd moeten worden. Inclusief eventueel ander klein materiaal, indien van toepassing.

Partners

Partners van Casius