Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrisch fornuis aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrisch fornuis aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrisch fornuis aansluiten

Elektrisch fornuis aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een elektrisch fornuis. Er moeten elektra leidingen geplaatst worden. Er is namelijk nog geen stopcontact.

Afzuigkap en keramisch fornuis installeren

Motorloze afzuigkap plaatsen in de keuken in een nieuwbouwwoning. De woning is al voorzien van een mechanisch ventilatie systeem. Daarnaast ook een elektrisch, keramisch fornuis installeren.

Gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat

Ik heb momenteel een vijf pits gasfornuis, dit wil ik vervangen door een elektrisch fornuis. Graag een offerte voor het vervangen, inclusief gasleiding afdichten, meter kast controleren/bewerken, aansluiting controleren/bewerken. Wij kopen zelf het nieuwe kookplaat, het gas is wel nog nodig voor de verwarmingsketel.

Elektrisch fornuis aansluiten

Ik heb een nieuwe fornuis gekocht en nu blijkt er geen stekker aan te zitten, wel een 3 polig kabel dat volgens zeggen ook niet goed is, het moet 5 polig zijn, kan iemand mij helpen zsm, er is wel een aansluitig in huis voor een fornuis

Keukenblok verhuizen

Ik verhuis in een appartement complex van de 3e naar de 5e etage en wil mijn keukenblok [recht met links het gas fornuis met elektrisch ontstekingsmechanisme, rechts daarvan het aanrecht met dubbele wasbak in het midden. Hieronder kastjes. Tegen een andere muur een unit met oven met daarboven een magnetron. In de nieuwe woning is elektriciteit, water en gas al aangelegd. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Het aanrechtblad [hout] wil ik vervangen.

Elektrische kookplaat repareren

Ik heb een elektrisch gasfornuis, op de elektrische kookplaat welke vastzit aan de oven heb ik een citruspers laten vallen waardoor er scheuren en putten op de kookplaat zitten. Het is een indusit fornuis type (K6C51X).

Keukenbladen monteren

Klant wenst 2 nieuwe keukenbladen, met buitenrand, op een keuken laten monteren. In het blad van ongeveer 2,40 cm. moeten twee spoelbakken inbouwen (die zonder rand) en een bestaande elektrisch fornuis ingebouwd worden. De afmeting van het ander blad, waar niets in ingebouwd wordt, is 1,90 cm. Klant heeft de voorkeur voor de combinatie van leveren en monteren van de keukenbladen, maar kan eventueel ook zelf keukenbladen uitzoeken en dan gaat het om uitsluitend monteren. Materiaaltype van de bladen maakt niet veel uit. De kleur moet worden: bruin. Mogelijk is er meerwerk zoals afwerken van de achterwand, etc. Klant woont in Emden in Duitsland (25 kilometer over de Nederlandse grens). Klant heeft geen haast, maar moet wel gedaan worden in de komende weken / maanden.

Elektrisch fornuis aansluiten

Een elektrische fornuis aansluiten?

Defect elektrisch fornuis repareren

Defect eektrische gasfornuis repareren

Elektrisch fornuis van Beko aansluiten en repareren

Wij hebben een probleem met een inductie fornuis van het merk Beko. Het apparaat moet worden aangesloten op een speciaal stopcontact, dat is aanwezig. Iemand heeft dat al eens voor ons geprobeerd, maar kennelijk met onvoldoende vakkennis; slechts 2 van de 4 kookzônes werken en er zijn 2 messing onderdeeltjes, stukje metaal dat een beetje lijkt op een zekering in een auto, overgebleven, waarschijnlijk zijn die beschadigd. Bijkomend probleem is de herkomst van het apparaat. Stikkers op het apparaat wijzen een fabrikant in Turkije aan en bestemming voor de Tjechische, Slowaakse, Poolse, Duitse, Franse, Spaanse en Italiaanse markt. Op het apparaat is geen type-aanduiding te vinden en ook geen serienummer. De gebruikshandleiding heeft de aanduiding FSM69300GTX. Het apparaat is langs een niet meer terug te vinden weg in ons bezit gekomen. Wij hebben het gekocht van een witgoed-handelaar via internet. Wij hebben wel een factuur gekregen, maar die is intussen zoekgeraakt, evenals het garantiebewijs. Die handelaar is niet meer terug te vinden. Door verhuizing hebben wij het probleem maandenlang laten liggen, het apparaat is nog steeds niet gebruikt. Een Beko-dealer in Rotterdam heeft ons al laten weten dat hij ons niet wil helpen omdat het produkt niet bij hem gekocht is. Wij zoeken dus iemand die het apparaat kan en wil aansluiten en zonodig repareren.

Partners

Partners van Casius